رهاورد ویروس کرونا چیست؟
همدلی و همراهی از نوع یکی شدن، کمک به هم نوع و هم راستایی مردم و مسئولان، رهاورد ویروسی خطرناک است.
سرهنگ مراد مرادی کرناچی*
همواره سلامت، امنیت و آرامش مردم، اصل اصیل فعالیتهای پلیس تهران بزرگ است، اجرای «طرح ویژه صیانت از سلامت جامعه» را نمودی از تلاش های بی وقفه این پلیس در برهه حساس مقابله ملی با ویروس کرونا است.
اینکه عده ای شهروندنما با احتکار و سوءاستفاده از استیصال و نیاز مردم، اقلام بهداشتی را دپو کرده و در شرایط پیش آمده به دنبال سوداگری خود هستند نشان می دهد که ویروسی که امروز محتکران، سودجویان و دشمنان داخلی و خارجی، به جان مردم انداخته اند به مراتب خطرناک تر از کرونا است؛ ویروس «سودجویی و ایجاد ناامنی روانی در جامعه».
اجرای طرح ویژه «صیانت از سلامت جامعه توسط پلیس پایتخت» و ضربات مهلک پلیس بر محتکران و سودجویان، از سوی سربازان ولایت و حامیان شریعت اسلام در قالب مجموعه پرتلاش نیروی انتظامی، ناظر بر این مدعاست که پلیس در تمامی صحنه ها، خصوصا صحنه های پر مخاطره همواره حضور داشته و حامی ملت ایران، بوده و با قاطعیت تا بازگشت به روال عادی زندگی، از امنیت جانی و روانی شهروندان صیانت می کند؛ کشف و ضبط محموله های بزرگ احتکار شده اقلام بهداشتی از جمله فعالیتهای این طرح ویژه است و به شهروندان این اطمینان را خواهیم داد که پلیس با اقدامات خود و حضوری جدی تر عرصه را بر سوداگران و دلالان تنگ می کند و اجازه جولان سودجویان را نمی دهیم.
گرچه شیوع بیماری چون کرونا، امری ناراحت کننده و نگران کننده برای همه آحاد جامعه است اما در عین حال می تواند آغازگر آهنگ همدلی بیشتر میان مردم، باشد، همدلی و همراهی از نوع یکی شدن، کمک به هم نوع و هم راستایی مردم و مسئولان، رهاورد ویروسی خطرناک است.
نقش آفرینی بخش های گوناگون پلیس پایتخت و لزوم پای کار آمدن دیگر مسئولان دلسوز در کنار از جان گذشتگی پزشکان و پرستاران، می تواند نتایج خوبی به همراه داشته باشد چراکه در حال حاضر مهم ترین اولویت جامعه صیانت از سلامت جسمی و روانی جامعه و بازگرداندن شرایط به روال عادی زندگی است.
معاون اجتماعی پلیس پایتخت*
*پی نوشت:
انتشار مطالبی با عنوان “یادداشت میهمان”، صرفا دیدگاه های پایگاه خبری آوای جامعه در حوزه های گوناگون اجتماعی نیست و تنها برای گردش آزاد اطلاعات ، بیان نظرات ، دیدگاه ها ، تبادل افکار و همچنین طرح موضوعات روز جامعه به قلم کارشناسان ، فعالان اجتماعی و مدیران منتشر می شود.