خبر » سلامت » نبض جامعه
کد خبر : 9662
دوشنبه - 19 اسفند 1398 - 17:48

راه‌اندازی خط تولید محلول آنتی‌سپتیک در هلال‌احمر

سرپرست سازمان تدارکات پزشکی هلال احمر از راه‌اندازی خط تولید محلول ضد عفونی کننده یا آنتی‌سپتیک(antiseptic) خبر داد.

راه‌اندازی خط تولید محلول آنتی‌سپتیک در هلال‌احمر

سرپرست سازمان تدارکات پزشکی هلال احمر از راه‌اندازی خط تولید محلول ضد عفونی کننده یا آنتی‌سپتیک(antiseptic) در شرکت‌های تجهیزات پزشکی هلال ایران و داروسازی «سها» وابسته به این سازمان خبر داد.

حسن صفاریه به ایرنا گفت: این محلول ضد عفونی دست و سطوح، طبق فرمولاسیون توصیه شده از طرف سازمان جهانی بهداشت WHO تهیه و تولید شده است.

وی ادامه داد: با راه اندازی این خط تولید، روزانه ۱۰ هزار لیتر ماده ضدعفونی کننده (پنج هزار لیتر در شرکت تجهیزات پزشکی هلال ایران و پنج هزار لیتر در شرکت داروسازی سها) در اندازه های پنج و یک لیتری در گالن هایی با نشان سیب سلامت تولید می شود که این امر گامی برای تأمین سلامت جامعه در مقابله با ویروس کرونا خواهد بود.

سرپرست سازمان تدارکات پزشکی هلال احمر اظهار داشت: در طی چند روز گذشته براساس تقاضای شدید مردم و بعد از ورود کرونا ویروس به کشور، با افزایش درخواست این ماده ضد عفونی کننده در بازار مواجه بوده ایم، به همین منظور با تلاش شبانه روزی متخصصین و کارکنان شرکت تجهیزات پزشکی هلال ایران و شرکت داروسازی سها، این محلول ضدعفونی آنتی سپتیک به مرحله تولید رسیده است.

صفاریه خاطر نشان کرد: می‌توان به راحتی با رعایت صحیح بهداشت فردی، از انتقال این ویروس پیشگیری کرد.

سرپرست سازمان تدارکات پزشکی هلال احمرافزود: شست و شوی دست ها و رعایت موازین بهداشتی مهمترین عامل کنترل این اپیدمی محسوب می شود.

وی اظهار داشت : تولید این محلول ضدعفونی کننده یا آنتی سپتیک (antiseptic) تا زمانی که کشور برای مقابله با ویروس کرونا (کووید – ۱۹) به آن نیاز داشته باشد در دو شرکت یاد شده ادامه خواهد داشت.

این مقام مسئول در جمعیت هلال احمر اظهار داشت: ضد عفونی کننده یا محلول آنتی سپتیک(antiseptic) به گروهی از مواد شیمیایی گفته می شود که عوامل بیماری زایی چون ویروس ها، باکتری ها، قارچ ها و نظایر آن را از بین برده و از گسترش و رشد آن ها جلوگیری می کنند.

صفاریه افزود: از این محصول ضد عفونی کننده می توان برای از بین بردن میکروب ها و آلودگی های دست، ابزار و وسایل و سطوح مختلف در مکان هایی چون منازل، مهد کودک ها، مدارس، رستوران ها، مطب های پزشکان، درمانگاه ها و مصارف خاص پرسنل بیمارستانی استفاده کرد.

عکس : ایرنا