کمبود مربی در شیرخوارگاههای کشور
به ازای ۱۰ الی ۱۲ کودک یک مربی حضور دارد در حالی که بر اساس دستورالعملها برای هر ۶ کودک یک مربی در نظر گرفته شده است.
معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی کشور گفت: به ازای ۱۰ الی ۱۲ کودک یک مربی حضور دارد در حالی که بر اساس دستورالعملهابرای هر ۶ کودک یک مربی در نظر گرفته شده است.
به گزارش گروه رفاه و خدمات اجتماعی آوای جامعه ، حبیبالله مسعودی فرید در حاشیه برگزاری تجلیل از مربیان پیشکسوتان شیرخوارگاههای کشور اظهار داشت: سیاست اصلی سازمان بهزیستی در ارتباط با فرزندان تحت پوشش سازمان پیوستن این افراد به خانواده است و در این زمینه تمهیداتی اندیشیده شده است.
وی با اشاره به ترویج فرزندخواندگی در کشور گفت: یکی از موضوعاتی که به طور ویژه از سوی سازمان پیگیری میشود این است که خانوادهها برای پذیرش فرزندان در سنین بالا نیز تمایل داشته باشند و با تمهیدات در نظر گرفته شده و با مراجعه به سازمان و انجام فرآیندهای قانونی به پذیرش فرزندان در سنین بالا نیز اقدام کنند. واگذاری فرزندان در سنین بالا به مراتب راحتتر از نوزادان و کودکان است.
معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی کشور گفت : بر همین اساس خانوادهها میتوانند با طی مراحل قانونی و در زمان کوتاه اقدام به پذیرش فرزندان در سنین بالا کنند و حتی این موارد به صورت ویژه انجام میپذیرد.
مسعودی فرید با اشاره به اینکه در حال حاضر تعداد نیروهای انسانی و مربیان در شیرخوارگاههای کشور پاسخگوی نگهداری نوزادان و فرزندان سازمان بهزیستی نیست، افزود: در حال حاضر به ازای ۱۰ الی ۱۲ کودک یک مربی حضور دارد در حالی که بر اساس دستورالعملهای سازمان برای هر ۶ کودک یک مربی در نظر گرفته شده است که در شرایط ایدهآل باید برای هر ۲ الی ۳ نوزاد و کودک یک مربی در نظر گرفته شود.
مسعودیفرید، توسعه فرزندخواندگی را از سیاستهای اصلی سازمان بهزیستی دانست و گفت: بنا داریم طبق برنامهریزی تعداد مربیان را در شیرخوارگاهها و مراکز نگهداری نوزادان و کودکان افزایش دهیم.
معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی کشور با اشاره به اینکه بسیاری از خانوادهها تمایل دارند کودکان در سنین پایین را به فرزندخواندگی قبول گفتند گفت: بر همین اساس کودکان در سنین بالا در خارج از نوبت به خانوادهها واگذار خواهند شد.