آوای شهر » خبر » نبض جامعه
کد خبر : 58122
دوشنبه - 15 دی 1404 - 15:17

امکان خرید با کالا برگ‌های الکترونیکی در میادین میوه و تره‌بار

«همزمان با اعلام کالابرگ‌های الکترونیکی جدید از سوی دولت؛ شهروندان می‌توانند با مراجعه به تمامی میادین و بازارهای میوه و تره‌بار، محصولات اعلام شده را خریداری کنند.»

امکان خرید با کالا برگ‌های الکترونیکی در میادین میوه و تره‌بار

مدیر عامل سازمان مدیریت میادین میوه و تره بار شهرداری تهران گفت: همزمان با اعلام کالابرگ‌های الکترونیکی جدید از سوی دولت؛ شهروندان می‌توانند با مراجعه به تمامی میادین و بازارهای میوه و تره‌بار، محصولات اعلام شده را خریداری کنند.

به گزارش گروه شهری آوای جامعه، مهدی بختیاری زاده گفت: شهروندان تهرانی می‌توانند با کالابرگ‌های الکترونیکی از تمامی بازارها و میادین میوه و تره بار خرید کنند.

وی افزود: با توجه به اینکه اعتبار ۴ میلیونی کالابرگ از ۲۰ دی ماه واریز می‌شود، محصولاتی مانند شیر، پنیر، ماست، گوشت قرمز، تخم‌مرغ، مرغ، ماکارونی، قند، برنج، روغن، شکر، حبوبات در قالب کالابرگ قابل عرضه است که شهروندان می‌توانند با مراجعه به میادین و بازارهای میوه و تره‌بار این کالاها را خریداری کنند.

مدیر عامل سازمان مدیریت میادین میوه و تره بار شهرداری تهران عنوان کرد: اختلاف قیمت در میادین و بازارهای میوه و تره‌بار با سطح شهر باعث می شود تا شهروندان در خرید با کالا برگ‌های الکترونیکی بتوانند محصولات بیشتری را تهیه کنند.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به ایجاد امکان خرید با کالا برگ بیشتر غرف میادین و بازارهای میوه و تره‌بار شهرداری تهران مجهز به تجهیزات مورد نیاز شده‌اند، همچنین برای اطلاع‌رسانی به شهروندان تمامی غرفی که امکان خرید با کالابرگ‌های الکترونیکی وجود دارد، پلاکارد نصب می‌شود.

بختیاری زاده تاکید کرد: یکی از مهمترین دلایل استقبال شهروندان نسبت به خرید کالابرگ‌های الکترونیکی در میادین و بازارهای میوه و تره‌بار اختلاف قیمت این مجموعه با سطح شهر است که باعث می‌شود تا خرید بیشتری را داشته باشند.

مدیر رعامل سازمان میادین میوه و تره بار گفت: تجربه نشان داده، یکی دیگر از دلایل استقبال شهروندان این است که آنها می‌توانند بدون اینکه در صف‌های طولانی منتظر بمانند از غرف میادین و بازارها خرید کنند.

وی افزود: در صورت بروز مشکل در استفاده از کالابرگ‌ها در غرف میادین و بازارهای میوه و تره‌بار علاوه بر سامانه‌هایی که وزارت کار و رفاه اجتماعی به این منظور راه اندازی کرده است، شهروندان با مراجعه به مدیران میادین و روسای بازار می‌توانند موارد پیش آمده را رفع کنند.

بختیاری زاده تاکید کرد: دسترسی آسان شهروندان تهرانی به بازارهای میوه و تره بار محلی باعث شده تا سازمان با همکاری دولت امکان خرید بی دغدغه شهروندان را با کالا برگ های الکترونیکی فراهم کند.