انجام سالانه ۴ هزار آزمایش روی محصولات میادین و بازارهای میوه و ترهبار
مدیر عامل سازمان میادین میوه و ترهبار شهرداری تهران از انجام سالانه ۴ هزار آزمایش تخصصی با هدف بررسی سلامت و کیفیت محصولات قابل عرضه در میادین و بازارهای میوه و ترهبار شهرداری تهران خبر داد.
مدیر عامل سازمان میادین میوه و ترهبار شهرداری تهران از انجام سالانه ۴ هزار آزمایش تخصصی با هدف بررسی سلامت و کیفیت محصولات قابل عرضه در میادین و بازارهای میوه و ترهبار شهرداری تهران خبر داد.
به گزارش گروه شهری آوای جامعه، مهدی بختیاریزاده با اعلام انجام سالانه ۴ هزار آزمایش تخصصی بر روی سلامت و کیفیت محصولات قابل عرضه در میادین و بازارهای میوه و ترهبار گفت: بررسی کیفیت محصولاتی که در میادین و بازارها عرضه میشود نه تنها برای سازمان میادین و شهرداری تهران بلکه برای شورای شهر نیز از اهمیت بالایی برخوردار است.
وی با تاکید براینکه سلامت شهروندان جزء خط قرمزهای سازمان میادین میوه و ترهبار به حساب می آید افزود: بر همین اساس طی ۶ ماه اول و دوم سال در مجموع ۴ هزار آزمایش تخصصی بر روی محصولات اعم از میوه و سبزیجات و همچنین محصولات بستهبندی انجام میشود.
مدیر عامل سازمان میادین میوه و ترهبار شهرداری تهران اظهار داشت: براساس نتایجی که از این آزمایشات به دست میآید برخی از محصولات در لیست ممنوعه ورود به میادین و بازارهای میوه و ترهبار قرار میگیرند تا مشکلات خود را رفع کرده و بعد از آزمایش مجدد امکان ورود به بازارها را داشته باشند.
وی خاطرنشان کرد: انجام آزمایشات تخصصی بر روی محصولات و کالاهای اساسی این امکان را به متولیان این حوزه به وجود میآورد تا در مبادی مبدا مشکلات آنها را رفع کرده و تصمیمگیریهای درستی در رابطه با توزیع یا عدم توزیع آن در سطح شهر اتخاذ کنند.
بختیاریزاده عنوان کرد: بر همین اساس در شورای شهر مصوب شد تا یک ردیف بودجه به صورت سالانه در بودجه سازمان میادین برای انجام این کار در نظر گرفته شود چرا که انجام این آزمایشات به نفع سلامت شهروندان است.
وی تاکید کرد: به عبارتی سازمان میادین میوه و ترهبار شهرداری تهران به عنوان پایشگر این آزمایشات را انجام میدهند و نتایج آن به اطلاع سازمانهای متولی و شورای شهر جهت تصمیمگیریهای مدیریتی میرسد.
مدیر عامل سازمان میادین میوه و ترهبار شهرداری تهران گفت: استفاده سازمان میادین از نتایج این آزمایشات نیز ممنوعیت ورود کالاها و محصولات فاقد شاخصهای سلامت به بازارهای میوه و ترهبار است و در لیست سیاه قرار میگیرند و تا زمانی که مشکلات این محصولات حل نشود؛ در این لیست باقی میمانند.