آوای شهر » خبر » نبض جامعه
کد خبر : 54734
شنبه - 6 اردیبهشت 1404 - 12:48

مساجد شرق تهران با اذان صبح برقرار می شوند

پویش فرهنگی «قرارگاه بی‌قراری» با حضور تعدادی از مدیران شهری، در راستای تحقق مطالبه رهبر انقلاب مبنی بر فعال‌سازی و برقراری مساجد، در مسجد حضرت زینب کبری (س)  واقع در محله دهقان برگزار شد.

مساجد شرق تهران با اذان صبح برقرار می شوند

پویش فرهنگی «قرارگاه بی‌قراری» با حضور شهردار منطقه ۱۳ تهران و تعدادی از مدیران شهری، در راستای تحقق مطالبه رهبر انقلاب مبنی بر فعال‌سازی و برقراری مساجد، در مسجد حضرت زینب کبری (س)  واقع در محله دهقان برگزار شد.

به گزارش گروه شهری آوای جامعه، امیر محمد نوری شهردار منطقه۱۳ ضمن حضور در جمع نمازگزاران مسجد زینب کبری (س) همزمان با اذان صبح در راستای پویش فرهنگی «قرارگاه بی قراری» گفت: امروز صبح در این مکان معنوی گرد هم آمدیم تا مطالبه رهبر انقلاب اسلامی را محقق کنیم، یکی از جدی‌ترین مطالبات آیت الله خامنه‌ای، برقراری مسجد در کشور است و ایشان بار‌ها این موضوع را مطرح کردند.

این برنامه معنوی صبح زود و با حضور نمازگزاران، امام جماعت مسجد، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج و جمعی از مسئولان شهری و محلی برگزار شد.

در این نشست، مسائل و دغدغه‌های مردمی به صورت مستقیم با حضور مدیران منطقه‌ای مطرح و بررسی شد، قرارگاه بی‌قراری” با هدف احیای نقش مساجد در زندگی روزمره مردم، گسترش ارتباط چهره‌به‌چهره با شهروندان و پاسخگویی به مطالبات محلی برگزار می‌شود و تاکنون در مساجد متعددی از سطح تهران با همکاری سپاه محمد رسول الله (ص)  اجرا شده است.

گفتنی است که در منطقه ۱۳، در راستای ترویج فرهنگ «مسجد برقرار»، درب مساجد از اذان صبح به روی نمازگزاران باز است و برنامه‌ ریزی منظمی برای بهره‌گیری اجتماعی و فرهنگی از ظرفیت مساجد در حال انجام است.