خبر » نبض جامعه » نیمکت
کد خبر : 54636
چهارشنبه - 27 فروردین 1404 - 13:37

نشست مجازی آموزشِ تولید پادکست برگزار می‌شود

نشست مجازی «آموزش تولید پادکست» ویژه‌ی مربیان و اعضای مراکز فرهنگی هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و علاقه‌ مندان برگزار می‌شود.

نشست مجازی آموزشِ تولید پادکست برگزار می‌شود

نشست مجازی «آموزش تولید پادکست» ویژه‌ی مربیان و اعضای مراکز فرهنگی هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و علاقه‌ مندان برگزار می‌شود.

به گزارش گروه آموزش و پرورش آوای جامعه، این نشست با هدف آشنایی مربیان و اعضای مراکز فرهنگی هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و علاقه‌مندان به نحوه‌ی تولید پادکست تدارک دیده شده است.

نشست تولید و ساخت پادکست، بخشی از برنامه‌های اداره‌کل آموزش و پژوهش کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و کانون استان خوزستان برای توانمندسازی شرکت‌کنندگان در جشنواره ملی رادیو رود است که ساعت ۱۳ تا ۱۵ روز سه‌شنبه ۲۶ فروردین ۱۴۰۴ از طریق نشانی live.kpf.ir/ch/kargah برگزار خواهد شد.

بر اساس این خبر، علیرضا آقایی، نویسنده و کارگردان، با بهره‌گیری از تجربه‌های تخصصی خود، شرکت‌کنندگان را با اصول و تکنیک‌های ساخت پادکست آشنا خواهد کرد.

در این نشست مجازی، موضوع‌هایی همچون تاریخچه، تعریف و نحوه ساخت پادکست، ضبط صدا و تهیه محتوا تدریس خواهد شد.

معرفی نرم‌افزارهای مرتبط با پادکست با محوریت ویژه‌ی «گلستان سعدی» و معرفی افکت‌های صوتی نیز در نشست تولید پادکست مورد بحث و بررسی قرار می‌گیرد.

گفتنی است، مهلت شرکت در نخستین جشنواره ملی پادکست و کتاب صوتی «رادیو رود» با محوریت گلستان سعدی تا ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ تمدید شده است که علاقه‌مندان می‌توانند آثار خود را از طریق نشانی اینترنتی khz.kpf.ir/Padcast۱۴۰۳۰۱ ارسال کنند.