آوای شهر » خبر » نبض جامعه
کد خبر : 54440
یکشنبه - 10 فروردین 1404 - 02:36

اجرای پارک نوری در بوستان نیاوران

«بیش از ۶۰ نماد نوری در ضلع جنوب پارک نیاوران طراحی شده که فضایی نوآورانه برای شهروندان ایجاد کرده است.»

اجرای پارک نوری در بوستان نیاوران

پارک نوری در بوستان نیاوران با هدف جذب گردشگران، ایجاد فضایی شاداب و زیبایی بصری در شب‌های نوروز طراحی و اجرا شد.

به گزارش گروه شهری آوای جامعه، علی کریمی سرپرست اداره زیباسازی شهرداری منطقه یک تهران گفت : پارک نیاوران به عنوان پارک نوری منطقه انتخاب شده است که با توجه به قدمت و پتانسیل بالای جذب گردشگر در منطقه یک، با طراحی نمادهای نوری و استفاده از تکنولوژی‌های نوین و کم مصرف، زیبایی خاصی پیدا کرده است.

کریمی افزود: در این طرح بیش از ۶۰ نماد نوری در ضلع جنوب پارک نیاوران طراحی شده که فضایی نوآورانه برای شهروندان ایجاد کرده است.

وی به استفاده از نمادهای نوری ترکیبی و گل‌آرایی‌های ویژه اشاره کرد و گفت: این پارک نوری با هدف ایجاد فضایی با نشاط در شب‌های عید و بهره‌برداری از تکنولوژی‌های جدید، می‌تواند تجربه‌ای ماندگار برای شهروندان و مسافرین نوروزی باشد.