ایثار اجتماعی » خبر » نبض جامعه
کد خبر : 54033
شنبه - 11 اسفند 1403 - 13:06

برج علم و فناوری و مرکز رشد بنیاد شهید افتتاح می شود

«رویداد استارت آپی بنیاد به صورت ملی و منطقه ای و استانی برگزار می شود، البته در رویداد سال جاری، رقابت بین سرآمدان ایثارگر و غیر ایثارگر است.»

برج علم و فناوری و مرکز رشد بنیاد شهید افتتاح می شود

مدیرکل دفتر دانش پژوهان و سرآمدان شاهد و ایثارگر بنیاد شهید و امور ایثارگران در نشست تخصصی رویداد ملی استارت آپی گردشگری با رویکرد فناوری های نوین که با حضور فناوران و نخبگان شاهد و ایثارگر در هتل سفیدکنار انزلی برگزار شد، از افتتاح برج علم و فناوری و مرکز رشد بنیاد شهید و امور ایثارگران خبر داد.

به گزارش گروه ایثار و شهادت آوای جامعه، عادل مهری در این نشست با اشاره به درخواست اشتغال ایثارگران نخبه دارای تحصیلات عالیه، گفت: فرایند حمایت از استارت آپ و محصولات دانش بنیان را در بنیاد شهید و امور ایثارگران ایجاد کردیم و در سال اول این رویداد ۳۵۰ طرح فناورانه به مرحله داوری رسید و در سال بعد به هزار و ۲۰۰ طرح استارت آپی افزایش یافت.

وی از به نتیجه رسیدن ۶۸۳ طرح استارت آپی توسط ۳۸۰ ایثارگر فناور خبر داد و تصریح کرد: رویداد استارت آپی بنیاد به صورت ملی و منطقه ای و استانی برگزار می شود، البته در رویداد سال جاری، رقابت بین سرآمدان ایثارگر و غیر ایثارگر است.

مهری با اشاره به حمایت پارک های علم و فناوری و جهاد دانشگاهی و مراکز علمی و صنعتی و شتاب دهنده ها از استارت آپ‌های ایثارگری، عنوان کرد: به دنبال شناسایی ظرفیت‌های استارت‌آپی ایثارگران در استان‌ها توسط پارک های علم و فناوری و مراکز علمی و دانشگاهی هستیم.

وی با بیان اینکه اولین خانه خلاق را در بنیاد شهید و امور ایثارگران راه اندازی کردیم، گفت: حمایت، شناسایی و هدایت از ایثارگان نخبه و فناور انجام می شود.

مهری دغدغه رئیس بنیاد را مسکن، درمان و اشتغال ایثارگران دانست و افزود: هدف از برگزاری رویداد استارت آپی، اشتغالزایی توسط ایثارگر برای خود و دیگران است. در حال حاضر ۳۸۳ رشته داریم که از طریق مجوز و تسهیلات و اعتبارات صندوق اشتغال و کارآفرینی، حمایت خواهد شد.

وی از افتتاح برج علم و فناوری و مرکز رشد بنیاد در آینده نزدیک خبر داد و تاکید کرد: بنیاد و معاونت علمی ریاست جمهوری در این راستا همکاری خواهند کرد و پیگیر خروجی آن هستیم؛ ماموریت مرکز دانش پژوهان شناسایی و هدایت نخبگان فناوری بوده که از طریق مراکز دانشگاهی و پارک‌ها و بانک‌ها حمایت می‌شوند.

مهری با اشاره به برگزاری جشنواره شهید پیشرفت و صعود برای شناسایی و معرفی ایثارگران دارای دستاورد علمی، عنوان کرد: به دنبال حضور نخبگان و فناوران و افراد موثر در اکوسیستم فناوری هستیم و همه ظرفیت‌ها را پای کار آوردیم.

مدیرکل دفتر دانش پژوهان و سرآمدان شاهد و ایثارگر بنیاد شهید و امور ایثارگران با بیان اینکه مرکز دانش‌پژوهان بنیاد در گذشته از دستاوردهای علمی حمایت می‌کرد، گفت: در حال حاضر بر حمایت از چاپ مقاله در «ISI» و مجلات علمی معتبر و تالیف کتاب و ثبت اختراع هستیم.