خبر » نبض جامعه » نیمکت
کد خبر : 51327
یکشنبه - 28 مرداد 1403 - 10:44

ضرورت توجه به مشکلات و دغدغه های مربیان مهد های کودک‌

نماینده مؤسسان مهدهای کودک با اشاره به جایگاه افرادی که در کودکستان‌ها کار می‌کنند، افزود: در تمام دنیا برای افرادی که در این حوزه کار می‌کنند بیشترین ارزش مادی و معنوی را قائل‌اند.

ضرورت توجه به مشکلات و دغدغه های مربیان مهد های کودک‌

نماینده مؤسسان مهدهای کودک، در نشست اجرایی‌سازی آیین‌نامه حمایت از رشد و تربیت اوان کودکی، گفت: خیلی خوشحالم که رویداد این چنینی برای کودکان این مملکت رقم خورده است اگرچه ما در نزدیک به ۴ دهه تعاملات بسیار خوبی با سازمان بهزیستی و دفتر امور کودکان و نوجوانان داشتیم، در دوران کرونا، سازمان بهزیستی تلاش کرد که این کشتی را به ساحل امن برساند که امروز در سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک، دنبال کنیم.

به گزارش گروه آموزش و پرورش آوای جامعه، مهرنوش میرراسخیان افزود: ما در مورد بزرگ انسان‌های با جثه کوچک صحبت می‌کنیم، شهروندانی که نمی‌توانند درباره نیازهای خود صحبت کرده و از حقوق خود دفاع کنند.

وی  تصریح کرد: شاید در گذشته مهدکودک‌ها یک کالای لوکس بودند که اگر شخصی کار و مشکلی داشت، فرزندش را به مهدکودک می‌سپرد، اما امروز آموزش یک ضرورت است.

نماینده مؤسسان مهدهای کودک با بیان اینکه بچه‌های ما از منابع و سرمایه ملی کشورشان سهمی دارند و باید از این حق و حقوق دفاع شود، ادامه داد: کار برای کودک تابع نظام‌نامه اخلاقی است و شاید در ضوابط هم نمی‌گنجد برای اینکه همه ما وظیفه داریم بستری شایسته و مناسب برای کودکان‌مان فراهم کنیم.

میرراسخیان با اشاره به جایگاه افرادی که در کودکستان‌ها کار می‌کنند، افزود: در تمام دنیا برای افرادی که در این حوزه کار می‌کنند بیشترین ارزش مادی و معنوی را قائل‌اند شاید در حد وکیل و متخصص باشد اما در کشور ما کمترین رتبه را کمک مربی و پرسنل مهدکودک دارند و این جای درد دارد.

وی گفت: نمی‌دانم چطور می‌توانیم اهمیت و پایداری شغلی برای همکاران خود در مهدهای کودک فراهم کنیم، باید این فرهنگ را ترویج کنیم که وقتی پرسنل مهدکودک در جایی می‌خواهد صحبت کند بگوید من متخصص حوزه کودک هستم و نه اینکه شرمسار باشد و بگوید من کمک مربی هستم.