آوای شهر » خبر » نبض جامعه
کد خبر : 5060
شنبه - 23 آذر 1398 - 11:15

چگونگی واگذاری فبیر نوری به متقاضیان

مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات شهرداری تهران گفت : تسهیلات فیبر نوری شهرداری تهران را در اختیار همه مجموعه‌هایی که از سوی وزارت ارتباطات پرونده داشته باشند، قرار می‌دهیم.

چگونگی واگذاری فبیر نوری به متقاضیان

مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات شهرداری تهران گفت: تسهیلات فیبر نوری شهرداری تهران را در اختیار همه مجموعه‌هایی که از سوی وزارت ارتباطات پرونده داشته باشند، قرار می‌دهیم.

به گزارش ایلنا، «محمد فرجود» مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات شهرداری تهران در باره چرایی اختلال هفته گذشته سایت‌های شهرداری تهران اظهار داشت: این اختلال در سامانه‌های شهرداری تهران ربطی به حمله سایبری نداشته است و ما نیز مانند همه سازمان‌ها با اختلالات ریز و درشت مواجه می‌شویم.

فرجود در پاسخ به این پرسش که فیبر نوری شهرداری در اختیار صاحبان کسب و کارها قرار نمی‌گیرد و آقای حناچی اخیرا اعلام کردند پیگیر آن هستند، تصریح کرد: تسهیلات فیبر نوری را با همکاری وزارت اطلاعات و فناوری ارتباطات در اختیار همه قرار می‌دهیم و از این وزارتخانه مجوز لازم را نیز گرفته‌ایم.

مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات شهرداری تهران، افزود: نکته این است که ما به همه مجموعه‌هایی که از سوی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات پرونده داشته باشند، خدمات می‌دهیم و این شرطی بوده است که با وزارت ارتباطات بر سر آن توافق کردیم.

وی گفت: هر کس از وزارت ارتباطات پروانه دارد به عنوان “اف.سی.پی” یا اپراتور موبایل‌ در صورت تمایل خودشان و براساس مصوبه دولت تسهیلات در اختیارشان قرار می‌دهیم.

فرجود با تاکید بر اینکه امکانات شهرداری را در اختیار نهادها قرار می‌دهند، تصریح کرد: ظرفیت شهرداری را تا جایی که بتوانیم در اختیار سایر نهادها و ارگان‌ها قرار داده‌ایم و بسیاری در حال استفاده از آن هستند.

مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات شهرداری تهران درپاسخ به پرسشی درباره توقف فعالیت اتوبوس‌های استارت‌آپی، اظهار داشت: البته فعالیت آنها در حوزه معاونت حمل و نقل است، اما این طرح در بخش خصوصی مطرح شد تا در حمل ونقل عمومی سرمایه‌گذاری کند و مینی‌بوس یا اتوبوس‌هایی را ارائه دهد و در خطوطی مشخص در حد تقاضا به شهروندان سرویس‌دهی داشته باشند.

وی خاطر نشان کرد : این اقدام مشابه تاکسی‌های اینترنتی است، اما خودرو جلوی درب منزل نمی‌رود بلکه در نقاط خاصی از شهر بر مبنای تقاضا خط برقرار می‌شود و اقدام به جابجایی مسافران می‌کند. اصل این اقدام خوب است، چرا که به جای یک نفر که در تاکسی اینترنتی جابجا می‌شود می‌تواند چند نفر را جابجا کند و هزینه کمتری دارد.

مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات شهرداری تهران افزود: سرمایه‌گذار این طرح بخش خصوصی است و جدای از مساله‌ای است که در شهرداری تهران و در شرکت واحد اتوبوسرانی در حال انجام است. چند شرکت استارت‌آپی طرح را به شهرداری ارائه داده‌اند و این طرح در نقاط دیگر دنیا نیز در حال انجام است،‌ و اگر خوب توضیح داده می‌شد و جا بیفتد ایده خوبی است.

فرجود در پاسخ به این پرسش که آیا با توجه به حواشی که در هفته گذشته درباره اتوبوس‌های اینترنتی رخ داد این فعالیت استارت‌آپی به فعالیت خود ادامه می‌دهد یا خیر اظهار داشت: امیدوارم این کسب‌و‌کارهای خوب به دلیل این مسائل کنسل نشود.