آوای شهر » خبر » نبض جامعه
کد خبر : 49720
دوشنبه - 27 فروردین 1403 - 12:59

احداث سه میدان میوه و تره بار در منطقه ۱۷ تهران

برای تکمیل شبکه توزیع میوه و کالاهای اساسی، میدان های میوه و تره بار جوانه، آذری و فدک در سال جاری بهره برداری خواهد شد.

احداث سه میدان میوه و تره بار در منطقه ۱۷ تهران

شهردار منطقه ۱۷ تهران با اشاره به احداث و بهره برداری از چند میدان میوه و تره بار در سطح منطقه، گفت: در راستای تکمیل شبکه توزیع میوه و کالاهای اساسی، میدان های میوه و تره بار جوانه، آذری و فدک در سال جاری بهره برداری خواهد شد.

به گزارش گروه شهری آوای جامعه، رضا سیفی شهردار منطقه با اشاره به احداث و بهره برداری از میدان های میوه و تره بار طی سال جاری در سطح منطقه، گفت: مدیریت شهری منطقه در راستای تکمیل شبکه توزیع میوه و کالاهای اساسی، توسعه بازارهای تره بار محلی را در دستور کار خود قرار داده است.

شهردار منطقه تصریح کرد: به همین منظور و با هماهنگی های انجام شده توسط مدیریت شهری منطقه ۱۷ و سازمان میادین تره و بار، موقعیت یابی جهت احداث بازارهای میوه تره بار در محلات فاقد چنین بازارهایی انجام گرفته است.

سیفی با بیان اینکه محلات آذری، زهتابی و وصفنارد از محلات قدیمی و در حال توسعه منطقه هستند، اظهار داشت: مدیریت شهری فعلی در تلاش است در راستای افزایش عدالت در شهر و با اجرای پروژه های مختلف، خدمت دهی را در مناطق در حال توسعه افزایش دهد تا سرانه های شهری به میزان محلات توسعه یافته، افزایش یابد.

وی گفت: میدان های میوه و تره بار جوانه، آذری و فدک نیز با همین رویکرد در سال جاری و در قالب رویدادهای امید و افتخار به بهره برداری خواهد رسید.