خبر » سلامت » نبض جامعه
کد خبر : 49235
یکشنبه - 22 بهمن 1402 - 14:19

برنامه ریزی برای حمایت از ۱۰۰هزار زوج نابارور

« از سال آینده ۱۰۰ هزار زوج نابارور معسر را تحت پوشش قرار می‌دهیم، به طوری که درمان این زوج ها ۵۰ تا ۷۰ میلیون هزینه دارد، ۲۰ درصد این هزینه را ما می‌پردازیم و ۸۰ درصد از طریق مشارکت مردمی اجرا می‌شود.»

برنامه ریزی برای حمایت از ۱۰۰هزار زوج نابارور

مدیرعامل موسسه خدمات درمانی بسیجیان گفت: از سال آینده ۱۰۰ هزار زوج نابارور معسر را تحت پوشش قرار می‌دهیم، به طوری که درمان این زوج ها ۵۰ تا ۷۰ میلیون هزینه دارد، ۲۰ درصد این هزینه را ما می‌پردازیم و ۸۰ درصد از طریق مشارکت مردمی اجرا می‌شود.

به گزارش خبرنگار گروه سلامت آوای جامعه، موسسه خدمات درمانی بسیجیان از سال ۱۳۷۲ در حوزه خدمت رسانی و ارائه خدمات درمانی به بسیجان و اقشار گوناگون جامعه فعال است، این موسسه در تازه ترین اقدام خود با توجه به سیاست های جمعیت و ضرورت حمایت از زوج های نابارور ، طرحی را برای حمایت از ۱۰۰ هزار زوج نابارور معسر در برنامه کاری خود قرار داده است، بنابر اظهارات عیسی مالمیر، مدیر عامل مؤسسه خدمات درمانی بسیجیان در راستای اجرای این طرح در سال جاری ۲۰ هزار زوج نابارور تحت درمان قرار گرفته و هزار و ۶۰۰ فرزند حاصل اجرای طرح در سال‌های ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ است.

مالمیر با تاکید بر این که طرح یاسر یک طرح موقت نیست و ما به صورت مستمر در حال انجام آن هستیم، افزود: علاوه بر طرح اول، ما در طرح دوم یعنی طرح ملی رویش‌امید، بحث جوانی جمعیت و افزایش جمعیت را پیگیر هستیم، در این راستا بحث درمان زوج های نابارور معسر را در دستور کار قرار دادیم، در ابتدا کمک های نقدی می شد، اما اکنون برای هر زوج نابارور بیمه نامه اختصاص داده‌ایم.

وی خاطرنشان کرد: یکی از فعالیت ها که در طرح یاسر انجام شد در قالب اردوی جهادی بود که پزشکان و متخصصان در رشته های  گوناگون از جمله ارتوپدی، مغز و اعصاب، پزشک عمومی و داخلی، دندانپزشکی و داروخانه در مدرسه ای در محله خلازیر در منطقه ۱۹ تهران حضور یافتند و به صورت رایگان خدمات درمانی را به عموم مردم ارائه دادند، این طرح در یک روز انجام و خدماتی به ارزش یک میلیارد تومان به مردم ارائه شد.

 مدیر عامل مؤسسه خدمات درمانی بسیجیان افزود: در راستای دیگر ماموریت ها و وظایف این موسسه، ما تلاش می کنیم تا سال ۱۴۰۷ تعداد درمانگاه‌ها را به تعداد ۵۰۰ درمانگاه برسانیم، یکی از اهداف ما تحقق عدالت در سلامت و فراهم بودن خدمات سلامت در مناطق محروم است، ان شاء الله تلاش می کنیم هزار درمانگاه را در طرح یاسر تحت پوشش قرار دهیم و نقطه کم برخوردار کشور را در قالب خدمات گوناگون سلامت تحت پوشش قرار دهیم.

مالمیر با اشاره به سومین ماموریت این مؤسسه در حوزه اقتصاد دانش بنیان، تصریح کرد: ما مبتنی بر اسناد بالادستی طرح سینا را اجرا کردیم که حمایت از شرکت‌های دانش بنیان در حوزه سلامت را سرلوحه خودمان قرار دادیم. در سال گذشته ۲۸ تفاهم نامه با مجموعه‌های دانش بنیان امضا شده است که تعداد ۷ تا از این تفاهم نامه ها به قرارداد رسیده است، در حوزه تجهیزات پزشکی از حکمرانی خوبی برخوردار نیستیم، در نتیجه تلاش می‌کنیم توسط دانش بنیان نقشه راه تجهیزات پزشکی را اجرا کنیم.

وی گفت: ما بیش از ۹۰ درصد داروها را خودمان تولید می کنیم.‌امیدواریم تا ۵ سال آینده ۶ محصول پیشرفته پزشکی و دانش فنی، از ایده پردازی عبور و به تولید داخل برسانیم که سه محصول به مرحله تولید رسیده است. ام ‌ای آر، سی تی اسکن و اپی جی از جمله محصولاتی
که تلاش داریم آن‌ها را به تولید برسانیم.

مالمیر با تاکید بر این که تمرکز ما بر مناطق متوسط به پایین است، در خوزستان و ایلام حضور پررنگی داریم، افزود: ما ماموریتی در تهران بزرگ نداریم و اما در مناطق محروم استان تهران مانند نسیم شهر را تحت پوشش قرار می دهیم. ما منعطف هستیم و در شهرستان های مختلف از ۱۰ درصد تا ۵۰ درصد برای احداث درمانگاه ها هزینه می کنیم.