اجرای طرح تحول ۲۰ گانه خدمت به شهروندان در منطقه ۳ تهران
مرمت و بهسازی علائم ترافیکی و المان های حمل و نقل عمومی و حذف زوائد فیزیکی در منطقه ۳ تهران در حال اجراست.
مرمت و بهسازی علائم ترافیکی و المان های حمل و نقل عمومی و حذف زوائد فیزیکی در منطقه ۳ تهران در حال اجراست.
به گزارش گروه شهری آوای جامعه، شهردار منطقه ۳ تهران در این باره گفت: در راستای اجرای طرح تحول ۲۰ گانه خدمت به شهروندان ابلاغی شهردار محترم تهران، با هدف ارائه خدمات مطلوب به شهروندان و با هدف کاهش ترافیک و افزایش ضریب ایمنی معابر و بزرگراه های این منطقه، مرمت و بهسازی علائم ترافیکی،المان های حمل و نقل عمومی و حذف زوائد فیزیکی در این منطقه در حال اجراست.
حمید جوانی به رویکرد مدیریت شهری در جلب رضایتمندی شهروندان و ارتقای ایمنی معابر و بزرگراه های شهری اشاره کرد و گفت: نگهداشت زیرساخت های ترافیکی، مدیریت و روان سازی ترافیک و برنامه ریزی تخصصی در زمینه هزینههای بهسازی از موضوعاتی است که به جدیت پیگیری می شود.
جوانی خاطرنشان کرد: برخی از تابلوهای راهنمای مسیر در معابر و بزرگراه های این منطقه به مرور زمان دچار آسیبدیدگی، رنگپریدگی و تخریب شده بود که در این راستا عملیات تعویض ،بهسازی و نوسازی تابلوهای ترافیکی انجام شد.
شهردار منطقه ۳ اظهار داشت: در این راستا نصب ۲۰۰ سرعت گیر، ۴۲۰۰ سیلندر ترافیکی ، نصب و تعمیر ۲۶ چراغ راهنمایی، ۹۸۰ عدد نیوجرسی بvجداسازی معابر، ۶۳۰ عدد تابلوهای انتظامی، ۲۸ متر مربع راهنمای مسیر، نصب و تعویض ۳۸۰ شاخه گاردریل، نصب ۲۵۰ عدد گاردریل، ۳۹۰ عدد مرمت تابلو و ۸۰ کیلومتر خط کشی اجرا شد.
وی با بیان اینکه این اقدامات برای کسب رضایت شهروندان و داشتن شهری ایمن بصورت مستمر اجرا می شود تصریح کرد: حذف زوائد فیزیکی، تعویض استوانه های ایمنی، مرمت دستک پل های همسطح و مرمت چراغ های راهنمایی رانندگی اتمام یافته است.
وی گفت: در مباحث مربوط به ترافیک و منظر شهری خصوصا در طرح مرمت و بهسازی علائم ترافیکی، المان های حمل و نقل عمومی و حذف زوائد فیزیکی، ویژگی های اجتماعی، فرهنگی مورد توجه قرار می گیرد.