خبر » زنان و جوانان » نبض جامعه
کد خبر : 47887
سه شنبه - 25 مهر 1402 - 11:42

ارائه تسهیلات برای توسعه آموزشگاه های فنی و حرفه ای آزاد

توافق‌نامه سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور و صندوق کارآفرینی امید با موضوع پرداخت تسهیلات به آموزشگاه های فنی و حرفه ای آزاد برای توسعه مهارت در کسب و کارهای نو، به امضا رسید.

ارائه تسهیلات برای توسعه آموزشگاه های فنی و حرفه ای آزاد

توافق‌نامه سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور و صندوق کارآفرینی امید با موضوع پرداخت تسهیلات به آموزشگاه های فنی و حرفه ای آزاد برای توسعه مهارت در کسب و کارهای نو، امروز میان مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور به امضا رسید.

به گزارش گروه رفاه و خدمات اجتماعی آوای جامعه،  نعمت اله رضایی مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید در آیین امضای این تفاهم نامه با تأکید بر هم افزایی دستگاه ها در به اشتراک گذاری منابع، گفت: یکی از طرح های اجرا شده صندوق، نهضت احیاست که با همکاری معاونت توسعه روستایی نهاد ریاست جمهوری در حال انجام است که طرح های توسعه آموزش های مهارتی نیز می تواند در این مسیر قرار گیرد.

وی تاکید کرد: تلاش صندوق کارآفرینی امید بر این است که منابع تسهیلاتی در همه پهنه سرزمینی تقسیم شود و در اختیار کارآفرینان متخصص قرار گیرد تا شاهد پایداری اقتصاد کسب و کارهای نو باشیم.

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور هم در این جلسه عنوان کرد: در مفاد این توافقنامه، دو بخش دولتی و آموزشگاه‌ های آزاد که بخش عظیمی از آموزش‌ها در کشور توسط این بخش انجام می‌شود مورد توجه قرار گرفته است.

مهرداد عظیمی، با اشاره به نشست با کانون انجمن‌های صنفی، گفت: بخشی از مطالبات این کانون دریافت تسهیلات برای ارائه آموزش‌های مهارتی کیفی و متناسب با کسب و کارهای نو ست.

وی تصریح کرد: بسیاری از مخاطبان ما در بخش دولتی، اقشار آسیب پذیر جامعه هستند که آموزش ها به صورت رایگان برای آنان ارائه می شود و برای به روزرسانی تجهیزات و ابنیه مراکز آموزشی دولتی می‌توانیم از ظرفیت خیرین با هدایت صندوق بهره ببریم.

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه تمهیداتی برای بهره گیری از ظرفیت خیرین برای توسعه آموزش های مهارتی در برنامه هفتم در نظر گرفته شده است، افزود: اولویت مهم ما در ارائه تسهیلات، ۲۱ هزار آموزشگاه آزاد است ودر مرحله اول این تسهیلات به آموزشگاه‌هایی ارائه می شود که دارای فعالیت در مهارت‌های نو هستند.

برپایه این گزارش،  این تفاهم نامه با هدف تعامل و هم افزایی دانش و منابع سازمان آموزش فنی و حرفه ای و صندوق کارآفرینی امید در راستای ایجاد و توسعه اشتغال پایدار، حمایت از افراد ماهر، توانمند و کارآفرین و اجرای طرح‌ها و برنامه‌های مهارت آموزی در مناطق شهری، روستایی و عشایری به مدت ۳۶ ماه به امضا رسیده است.

همچنین ترغیب آموزشگاه های آزاد برای افتتاح حساب نزد صندوق، معرفی مدال آوران مسابقات ملی و بین‌المللی مهارت و برگزیدگان جشنواره مهارت به صندوق، عضویت صندوق در شورای سیاستگذاری مسابقات مهارت، همکاری در تجاری‌سازی ایده‌ها و طرح‌های مهارت محور کارآفرینانه، بررسی و مطالعه مهارت‌های جدید کسب و کارهای زیرساختی و الگوبرداری از طرح‌های موفق داخلی و خارجی و عملیاتی و از تعهدات سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور است.

گفتنی است، از تعهدات صندوق کارآفرینی امید می توان به قبول عاملیت ارائه خدمات مالی از تبصره ۱۸ قانون بودجه کل کشور، ارائه تسهیلات به آموزشگاه‌های آزاد فعال در حوزه آموزش‌های فناوری نوین، احیای آموزشگاه‌های فنی و حرفه‌ای آزاد غیر فعال و راکد و پرداخت تسهیلات به مدال آوران مسابقات ملی و بین‌المللی مهارت و برگزیدگان جشنواره‌های مهارت محور اشاره کرد.