شرایط روزه گرفتن مادران باردار و شیرده در ماه مبارک رمضان
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، در ارتباط با روزه داری مادران باردار و شیرده، نکاتی را توضیح داد. به گزارش گروه سلامت آوای جامعه، احمد اسماعیل زاده مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، در ارتباط با روزه داری مادران باردار و شیرده، نکاتی را توضیح داد و گفت: در سه ماهه اول […]
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، در ارتباط با روزه داری مادران باردار و شیرده، نکاتی را توضیح داد.
به گزارش گروه سلامت آوای جامعه، احمد اسماعیل زاده مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، در ارتباط با روزه داری مادران باردار و شیرده، نکاتی را توضیح داد و گفت: در سه ماهه اول بارداری به ویژه ۸ هفته نخست بارداری که سلولهای مغزی جنین در حال شکل گیری است، روزه داری به ویژه در ایامی که ساعات آن طولانی است و به حدود ۱۶ ساعت میرسد، ممکن است صدمات جبران ناپذیری به رشد جنین بزند.
وی اظهار داشت: در سه ماه سوم بارداری نیز بخش عمده انرژی جنین از قند خون (گلوکز خون مادر) تأمین میشود و روزه داری با ایجاد ترکیبات حاصل از سوخت چربیهای بدن برای تأمین انرژی میتواند به سیستم عصبی جنین لطمه بزند، بنابراین در سه ماه اول و سوم بارداری روزه گرفتن توصیه نمیشود.
اسماعیل زاده گفت: در سه ماه دوم بارداری با نظر پزشک و متخصص تغذیه اگر مادر کم وزن نباشد، جنین وی با توجه به سن جنینی رشد خوبی داشته و فشارخون طبیعی داشته باشد، کالری و مواد غذایی کافی دریافت کند و بیماری خاصی نیز نداشته باشد، قادر به روزه گرفتن است.