تولید ۵ مگاوات برق خورشیدی در بقاع متبرکه کشور
مدیرکل بقاع و اماکن مذهبی سازمان اوقاف و امور خیریه از تولید ۵ مگاوات برق خورشیدی در بقاع متبرکه کشور خبر داد.

مدیرکل بقاع و اماکن مذهبی سازمان اوقاف و امور خیریه از تولید ۵ مگاوات برق خورشیدی در بقاع متبرکه کشور خبر داد و گفت: حدود ۲۱۷ بقعه در مدار تولید برق قرار دارند و برنامهریزی ما این است که در سال ۱۴۰۲ این تعداد را به هزار بقعه و میزان تولید برق را هم تا ۱۰۰ مگاوات افزایش بدهیم.
به گزارش گروه فرهنگی آوای جامعه ،جلسه راهبری جریان وقف های فرهنگی برای توسعه کسب و کارهای فرهنگ بنیان به همت معاونت فرهنگی و اجتماعی سازمان اوقاف و امور خیریه در سالن اجتماعات ساختمان شهید سلیمانی این سازمان برگزار شد.
در بخشی از این نشست حجت الاسلام محمد نوروزپور مدیرکل بقاع تبرکه و اماکن مذهبی سازمان اوقاف و امور خیریه با بیان اینکه یکی از مأموریتهای دوره جدید مدیریت سازمان اوقاف حمایت از شرکتهای دانش بنیان و کسب و کارهای جدید در این حوزه است، گفت: سازمان اوقاف چند سالی است که در حوزه موقوفات و بقاع متبرکه از شرکتهای دانش بینان حمایت میکند.
وی افزود: ما جزء معدود سازمانهایی هستیم که در آن شرکتهای دانش بنیان آمدهاند و مستقر شدهاند. بقاع متبرکه هم در این زمینه از قافله عقب نمانده است.
نوروزپور تاکید کرد: در حوزه تولید برق با استفاده از انرژی خورشیدی بقاع متبرکه در سراسر کشور بیش از ۵ مگاوات برق تولید کردهاند. حدود ۲۱۷ بقعه در مدار تولید برق قرار دارند و برنامهریزی ما این است که در سال ۱۴۰۲ این تعداد را به هزار بقعه و میزان تولید برق را هم تا ۱۰۰ مگاوات افزایش بدهیم.
وی عنوان کرد: بقاع متبرکهای که زمین و آب دارند در بخش تولید ماهی ، کشاورزی و باغداری هم وارد شدهاند تا بتوانیم در جهت ایجاد منابع مالی پایدار برای بقاع متبرکه حرکت کنیم.
نوروزپور به سوق دادن منابع اقتصادی بقاع متبرکه به تولید و سرمایه گذاری اشاره کرد و گفت: این کار برای رفع مشکلات اقتصادی کشور، جهش تولید و ایجاد اشتغال انجام میشود.
مدیرکل بقاع و اماکن مذهبی سازمان اوقاف و امور خیریه به اهمیت استفاده از انرژی خورشیدی در پدافند غیرعامل اشاره کرد و گفت: یکی از مأموریتهای شورای فرهنگی عمومی کشور حمایت از کسب و کارها و شرکتهای دانش بینان در حوزههای فرهنگی است و این جلسه نیز به همین منظور تشکیل شده است.