تاکید بر ضرورت توجه به فرهنگ پهلوانی در جامعه
فرمانده انتظامی تهران بزرگ در دیدار با اعضا تیم فوتسال فراجا گفت: استفاده از ظرفیت های فرهنگی، هنری، ورزشی برای اشاعه معروف هاست.

فرمانده انتظامی تهران بزرگ در دیدار با اعضا تیم فوتسال فراجا گفت: استفاده از ظرفیت های فرهنگی، هنری، ورزشی برای اشاعه معروف هاست.
به گزارش گروه انتظامی آوای جامعه، سردار حسین رحیمی رئیس هیئت فوتبال پاس، فوتسال پاس و ووشو فراجا در جلسه با عضا تیم فوتسال فراجا با تاکید بر اینکه باید همت و تلاش و پشتکار بلندی را داشته باشید، خاطرنشان کرد: ورزش از قابلیت و ظرفیت بالای اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی و سیاسی برخوردار است و امروز ورزش از جمله مهمترین موضوعات روز جوامع گوناگون به حساب می آید.
وی با اشاره به اینکه همه افراد جامعه ما مستقیم و یا غیر مستقیم با ورزش در ارتباط هستند، عنوان کرد: این مهم نشان دهنده جایگاه و موقعیت و اهمیت والای ورزش و رشته های گوناگون ورزشی است که دراین میان ورزش فوتبال از جایگاه و اهمیت بیشتری برخوردار است.
فرمانده انتظامی تهران بزرگ با اشاره به اینکه به دنبال احیا و بازسازی ساختار تیم فوتبال پاس هستیم، بیان داشت: ورزش فوتبال و فوتسال امروز مورد توجه و اقبال جوامع گوناگون و به ویژه جوانان و نوجوانان است که می توان از این ظرفیت عظیم برای جذب سرمایه های مردمی و اجتماعی استفاده کرد.
وی با تاکید براینکه جوانان را باید با موضوعات فرهنگی و ورزشی بیشتر آشنا کرد، اظهار داشت: امروز پلیس با استفاده از ظرفیت های فرهنگی، هنری و ورزشی به دنبال فرهنگ سازی و اشاعه معروف ها است.
سردار رحیمی با اشاره به اینکه برگزاری مسابقات ورزشی رقابت، هیجان، شادابی و سرزندگی را به همراه دارد، عنوان داشت: راه اندازی تیم فوتسال پاس و در ادامه راه اندازی تیم فوتبال پاس با هدف ایجاد و تزریق نشاط و شادابی در بین فوتبال دوستان و علاقمندان به فوتبال و ورزش است.
فرمانده انتظامی تهران بزرگ با اشاره به اینکه تیم فوتسال پاس فراجا در مسابقات نیم فصل خود درخشش خوبی داشته است، گفت: باید فرهنگ ورزشکاری و پهلوانی در جامعه جاری و ساری شود و سازمان های متولی اقدامات بایسته لازم را برای ترویج فرهنگ پهلوانی بعمل آورند چرا که ورزش کاران برای جوانان و نوجوانان ما الگوهای شایسته باید باشند چرا که خواسته یا نا خواسته مورد توجه جامعه هستند.