طرح «بهاران خدمت» در پایتخت اجرا میشود
معاون خدمات شهری شهرداری تهران از اجرای طرح «بهاران خدمت» در سطح مناطق ۲۲ گانه شهر تهران با بکارگیری از تمامی ظرفیتهای موجود اجرایی و ستادی خبر داد.

معاون خدمات شهری شهرداری تهران از اجرای طرح «بهاران خدمت» در سطح مناطق ۲۲ گانه شهر تهران با بکارگیری از تمامی ظرفیتهای موجود اجرایی و ستادی خبر داد.
به گزارش گروه شهری آوای جامعه، حسین نظری درباره اجرای طرح «بهاران خدمت» گفت: با توجه به در پیش رو بودن مناسبتهای مختلفی چون آغاز بهار طبیعت و بهار قرآن (ماه مبارک رمضان) و میلاد امام زمان (عج) اجرای طرح بهاران خدمت در راستای ارتقاء سطح رضایتمندی در شهر، ارتقاء و بهبود کیفیت نگهداشت شهر و رسیدگی ویژه به امور جاری، اجرای اقدامات ویژه متناسب با ایام ملی و اعیاد مذهبی پیش رو اجرایی خواهد شد.
نظری با بیان این که این طرح در دو محور اجرا خواهد شد، گفت: طرح ویژه شامل بزرگراه ها و شریان اصلی است که از تاریخ پانزدهم دی تا پانزدهم بهمن به مدت یکماه و طرح عمومی نیز در سطح منطقه، نواحی و محلات از یکم بهمن تا پانزدهم اسفند به مدت ۴۵ روز در سطح مناطق ۲۲گانه اجرایی خواهد شد.
به گفته نظری، در این طرح ماموریتهای ویژه و تخصصی برای هر معاونت (خدمات شهری، حمل و نقل و ترافیک، شهرسازی و معماری، اجتماعی و فرهنگی، فنی و عمران و سایر واحدها (سازمان ها و شرکت ها ) تعریف شده است که باید براساس زمانبندی تعیین شده به اتمام رسیده و در سطح شهر تهران اجرایی شود.