آوای شهر » خبر » نیمکت
کد خبر : 43404
یکشنبه - 20 آذر 1401 - 00:39

جزئیات چهاردهمین جشنواره پژوهش و نوآوری در مدیریت شهری / ثبت نام بیش از ۲ هزار اثر

رئیس مرکز مطالعات و برنامه ریزی شهر تهران از ثبت نام ۲ هزار و ۲۳۷  اثر در سایت چهاردهمین جشنواره پژوهش و نوآوری در مدیریت شهری خبر داد.

جزئیات چهاردهمین جشنواره پژوهش و نوآوری در مدیریت شهری / ثبت نام بیش از ۲ هزار اثر

رئیس مرکز مطالعات و برنامه ریزی شهر تهران از ثبت نام ۲ هزار و ۲۳۷  اثر در سایت چهاردهمین جشنواره پژوهش و نوآوری در مدیریت شهری خبر داد.

به گزارش گروه شهری آوای جامعه،  عطاءالله رفیعی آتانی گفت: امسال نیز چهاردهمین جشنواره پژوهش و نوآوری در مدیریت شهری با نهمین جشنواره آموزش، پژوهش در مدیریت شهری و روستایی برگزار می شود.

وی افزود: این رویداد، یکی از مهمترین رویدادهای علمی است که به صورت تخصصی در حوزه مدیریت شهری برگزار می شود.

رئیس مرکز مطالعات و بزنامه ریزی شهر تهران با اشاره به اینکه آثار ارسال شده به دبیرخانه جشنواره در ۵ قالب است، خاطرنشان کرد: آثار ارائه شده در قالب کتاب، پایان نامه، مقاله، ایده خلاقانه و طرح پژوهشی بوده است.

وی عنوان کرد : در مراسم اختتامیه جشنواره نیز مقرر شده تا از افراد برگزیده این جشنواره تجلیل شود،  مهمترین هدف در برگزاری چنین رویدادهای علمی، گفتمان سازی پیرامون مدیریت شهری از یک سو و از سوی دیگر شبکه سازی متخصصان حوزه علمی و کشف استعدادهایی که می تواند با ما یا مراکز پژوهشی مشابه همراه شوند، است.

وی با بیان اینکه مهمترین رویکرد مدیریت شهری در برگزاری جشنواره، شناسایی و معرفی پژوهشگران و نوآوران جدید در حوزه شهری است، در مجموع حامیان و مشارکت کنندگان این جشنواره، شهرداری تهران، سازمان شهرداری ها و دهیاری های وزارت کشور، شورای عالی استان ها، شورای شهر تهران و دبیرخانه کلانشهرها هستند.

رئیس مرکز مطالعات و برنامه ریزی شهر تهران گفت: آثار ارسال شده به دبیرخانه جشنواره در ۹ حوزه تخصصی توسعه و حکمروایی شهری، شهرسازی و معماری، ایمنی و مدیریت بحران، اجتماعی و شهری، مالی و اقتصاد شهری، مدیریت روستایی، مدیریت شهری و هوشمندسازی، حمل و نقل و ترافیک است؛ همچنین دو حوزه ویژه نیز در این جشنواره وجود دارد که مقالات و آثار ارائه شده است که شامل حوزه شهرهای دانش بنیان و تمدن ایرانی اسلامی و عدالت شهری است.

وی افزود: آثار توسط ۶۵ نفر از مراکز علمی سراسر کشور داوری می شود. بیش از ۵۰ دانشگاه و پژوهشکده ما را در برگزاری این جشنواره همراهی می کنند و تاکنون ۲ هزار و ۲۳۷  اثر در سایت جشنواره ثبت نام کرده اند، آثار در سه رتبه توسط هیات داوران انتخاب شده اند که رتبه نخست به عنوان آثار برتر با نمره ۹۰، رتبه آثار برگزیده با نمره ۸۰ و رتبه شایسته تقدیر با میانگین نمره ۷۰ از هیات داوران انتخاب می شوند. ۱۰۴۸ عنوان مقاله، ۲۷۷ عنوان کتاب، ۲۲۵ عنوان پایان نامه، ۳۴۸ عنوان طرح پژوهشی و ۳۳۹ عنوان ایده نوآورانه به دبیرخانه جشنواره ارسال شده است.

رئیس مرکز مطالعات و برنامه ریزی شهر تهران خاطرنشان کرد: در بخش مقالات در حوزه شهرسازی ۵۰۴ اثر، حوزه اجتماعی ۳۰۷ اثر، در حوزه خدمات شهری ۳۱۵ اثر، نوآوری و مدیریت شهری و هوشمند سازی ۲۵۴ اثر، در حوزه توسعه شهری و حکمروایی شهری ۲۵۲ اثر، در حوزه ایمنی و مدیریت بحران ۳۸۳ اثر، در حوزه حمل و نقل و ترافیک ۱۶۸ اثر، مالی و اقتصاد شهری ۱۲۵ اثر و توسعه روستایی ۱۰۹ اثر است.

وی تاکید کرد: در مجموع ۲۲۵ اثر در زمینه پایان نامه، ۳۴۸ اثر در حوزه طرح های پژوهشی، ۲۲۷ اثر در در حوزه کتاب و ۱۰۴۸ اثر در حوزه مقاله و ۳۳۹ اثر نیز در حوزه ایده خلاقانه ارائه شده است.

رفیعی  گفت: سه اثر به عنوان اثر برتر در سه حوزه تخصصی ایمنی و مدیریت بحران، مالی و اقتصاد شهری و شهرسازی و معماری است. رتبه برگزیده یا دوم ۸ اثر و ۱۶ اثر نیز به عنوان اثرات حائز رتبه تقدیر انتخاب و در مجموع ۲۷ اثر از میان آثار انتخاب می شوند، همچنین نشست های تخصصی در حاشیه جشنواره از ۲۰ تا ۲۷ آذرماه برگزار می شود.

رئیس مرکز مطالعات و برنامه ریزی شهر تهران عنوان کرد: ما به دنبال دستاوردهای گوناگون از برگزاری چنین رویداد علمی هستیم. همچنین به این موضوع توجه داشته باشید که از یک جشنواره با قابلیت هایی که دارد صحبت می کنیم، ضمن اینکه ما یک شبکه از پژوهشگران گوناگون را شناسایی می کنیم و ایده هایی که پژوهشگران در اختیار ما قرار می دهند فراوری پژوهشی می کنیم، موضوع گفت و گو و تضارب آرا در حوزه مدیریت شهری ایجاد و یک ادبیات علمی در این بخش به وجود می آید.

وی عنوان کرد: برخی از موضوعاتی که در جشنواره مطرح می شود در چارچوب علمی پژوهشی مرکز مطالعات باز تعریف می شود. از یک جشنواره بیشتر از این نمی توان انتظار داشت.

رفیعی درباره دلایل برگزار نشدن این جشنواره در بعد بین المللی گفت: به دلیل ابتلای به کرونا بعد بین المللی حذف شد و برای سال آینده در بعد بین المللی کار می کنیم.