حقوقی و قضایی » خبر » نبض جامعه
کد خبر : 43157
پنجشنبه - 10 آذر 1401 - 14:58

ورود سازمان بازرسی به موضوع واردات غیرقانونی یونیت دندانپزشکی

«سازمان بازرسی کل کشور به کمبود تجهیزات پزشکی ورود کرده و در این باره هفته گذشته به صورت مکتوب از سازمان غذا و دارو خواسته برنامه پیشگیرانه تامین تجهیزات پزشکی برای ماه‌های آینده خود را اعلام کند.»

ورود سازمان بازرسی به موضوع واردات غیرقانونی یونیت دندانپزشکی

بازرس کل امور بهداشت و درمان سازمان بازرسی کل کشور گفت: سازمان بازرسی کل کشور به کمبود تجهیزات پزشکی ورود کرده و در این باره هفته گذشته به صورت مکتوب از سازمان غذا و دارو خواسته برنامه پیشگیرانه تامین تجهیزات پزشکی برای ماه‌های آینده خود را اعلام کند.

به گزارش گروه حقوقی و قضائی آوای جامعه،  در پی دریافت اطلاعاتی درباره چالش‌های تجهیزات و ملزومات پزشکی، دندانپزشکی، آزمایشگاهی و دارویی کشور و همچنین ارسال نامه انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان تجهیزات و ملزومات پزشکی، دندانپزشکی، آزمایشگاهی و دارویی مبنی بر واردات غیرقانونی هزار و ۸۰۰ یونیت دندانپزشکی به سازمان بازرسی کل کشور، بازرس‌کل امور بهداشت و درمان این سازمان با دعوت از اعضای این انجمن موضوعات و مشکلات این حوزه را بررسی کرد.

 ایروان مسعودی‌اصل پس از استماع اظهارات اعضای انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان تجهیزات و ملزومات پزشکی، دندانپزشکی، آزمایشگاهی و دارویی کشور گفت: علیرغم همه مشکلات در حوزه دارو و تجهیزات پزشکی، انتظار است که بپذیریم کشور به دلایل گوناگون مانند تحریم‌ها در شرایط خاصی قرار دارد و در این شرایط باید طوری رفتار کرد که مردم در سختی‌ها احساس کمبود نکنند و در این میان شرکت‌های دارویی و تجهیزات پزشکی می‌توانند با کمک بیشتر کشور را در گذر از این مرحله سرنوشت ساز یاری کند.

مسعودی اصل با اشاره به اقدامات سازمان بازرسی درباره کمبود تجهیزات پزشکی، تصریح کرد: سازمان بازرسی کل کشور به کمبود تجهیزات پزشکی ورود کرده و در این خصوص هفته گذشته به صورت مکتوب از سازمان غذا و دارو خواسته برنامه آینده تامین تجهیزات پزشکی خود را اعلام کند.

بازرس‌ کل امور بهداشت و درمان سازمان بازرسی کل کشور با اشاره به مشکلات مطرح شده از سوی تولیدکنندگان تجهیزات پزشکی در رابطه با قوانین و مقررات دست و پا گیر گفت: گاهی خلاء قانونی در این حوزه وجود دارد که باید برطرف شود، گاهی قانون هست اما تفسیر به رای می‌شود که به طور قطع در جایی که قانون وجود دارد سازمان اجرایی باید شفاف عمل کند.

وی با اشاره به پیگیری‌های سازمان بازرسی از وزارت بهداشت به منظور رفع مشکلات شرکت‌های تولید کننده تجهیزات پزشکی عنوان کرد: سازمان بازرسی طی جلسه جداگانه با مسئولان سازمان غذا و دارو سخنان آن ها را خواهد شنید و تلاش خواهیم کرد در جلسه مشترکی با حضور تولیدکنندگان تجهیزات پزشکی به یک تصمیم مشترک که منافع ملی را تامین می‌کند دست پیدا کنیم.

مسعودی اصل با بیان اینکه سازمان بازرسی با واردات تجهیزاتی که نمونه داخلی آن در کشور به صورت مستقل تولید می‌شود نه اینکه مونتاژ باشند برخورد خواهد کرد، افزود: موضوعات و مطالبات مطرح شده در این جلسه از دستگاه‌های اجرایی پیگیری خواهد شد.

بازرس کل امور بهداشت و درمان سازمان بازرسی کل کشور بیان کرد: هیاتی از بازرسان سازمان بازرسی در ماه‌های گذشته در اداره کل تجهیزات و ملزومات پزشکی سازمان غذا و دارو مستقر شده و با بررسی‌های انجام شده و برگزاری جلسات و نشست‌هایی با فعالین این حوزه آسیب شناسی جامعی انجام داده و گزارشی با پیشنهادهای اصلاح ساختاری و فرآیندی در حال تهیه و ارسال به وزارت بهداشت است که به طور قطع با اجرای صحیح و کامل پیشنهادهای لازم‌الاجرای سازمان بازرسی کل کشور بخش زیادی از مشکلات این حوزه قابل رفع خواهد بود.

گفتنی است در ابتدای این نشست اعضای انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان تجهیزات و ملزومات پزشکی، دندانپزشکی، آزمایشگاهی و دارویی کشور مشکلات عدیده این حوزه را مطرح کردند.