آوای شهر » خبر
کد خبر : 40718
چهارشنبه - 5 مرداد 1401 - 02:41

برگزاری جلسه هم‌ اندیشی متروی تهران با دانشگاه هنر

جلسه هم‌اندیشی و ایده‌پردازی شرکت بهره‌برداری متروی تهران و حومه با دانشگاه هنر واحد تهران‌جنوب به میزبانی شرکت بهره‌برداری متروی تهران و حومه برگزار شد.

برگزاری جلسه هم‌ اندیشی متروی تهران با دانشگاه هنر

جلسه هم‌ اندیشی و ایده‌ پردازی شرکت بهره‌برداری متروی تهران و حومه با دانشگاه هنر واحد تهران‌جنوب به میزبانی شرکت بهره‌برداری متروی تهران و حومه برگزار شد.

به گزارش گروه شهری آوای جامعه ، سرپرست معاونت امور فرهنگی و اجتماعی شرکت بهره‌برداری متروی تهران گفت: این جلسه برای بررسی راه‌های همکاری و مشارکت بین شرکت بهره‌برداری مترو تهران و دانشگاه هنر واحد تهران‌جنوب جلسه برگزار شد.

سید محمد نقیب با تشریح برگزاری این هم‌اندیشی افزود: در این جلسه که تعدادی از اساتید و تشکل‌های دانشجویی و نخبگان هنری در حوزه نقاشی، گرافیک و معماری حضور داشتند، درباره استفاده بهینه از ظرفیت‌‌های مناسب گذرگاه‌های فرهنگی مترو و فضاسازی بصری و هویت‌بخشی ایستگاهی بحث و تبادل نظر شد.

وی با اشاره‌ به‌ نزدیک شدن به ایام سوگواری ماه محرم و ضرورت فضاسازی متناسب با این ماه در ایستگاه‌های مترو گفت: تصمیم گرفته شد باهدف ارتقای سطح فرهنگی مترو و بهبود کیفیت آموزش‌های شهروندی و استمرار این همکاری‌ها، برنامه‌های مشترک فرهنگی و اجتماعی ویژه ماه محرم در ایستگاه‌های مترو برگزار شود.