کلینیک تخصصی جانبازان شیمیایی فعال میشود
معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در گردهمایی جانبازان شیمیایی کشور، تجدید بیعت با مکتب شهید سلیمانی، گفت: کلینیک تخصصی جانبازان شیمیایی با همکاری دانشگاه بقیهالله ایجاد میشود.
معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در گردهمایی جانبازان شیمیایی کشور، تجدید بیعت با مکتب شهید سلیمانی، گفت: کلینیک تخصصی جانبازان شیمیایی با همکاری دانشگاه بقیهالله ایجاد میشود.
به گزارش گروه ایثار و شهادت آوای جامعه، سید امیرحسین قاضیزاده هاشمی در این همایش به حمایتهای دولت و مجلس از خدمات رسانی به ایثارگران اشاره کرد و گفت: رشد مبلغ حق بیمه تکمیلی ایثارگران نمونهای از اقدامات صورت گرفته بنیاد شهید و امور ایثارگران است و در واقع مدیران بنیاد مشکلات را به صورت منطقی و کارشناسی به دولت و مجلس ارائه کردند و مدیران به میدان آمدند و با همت دولت مردمی و حمایت مجلس بودجه خدمات رسانی به ایثارگران افزایش چشمگیری داشت هر چند هنوز کاستی و کسری بودجه وجود دارد.
وی افزود: شبکه مراکز توانبخشی و خانههای ایثار در سراسر کشور تشکیل خواهد شد و رئیس جمهور محترم حدود هزار میلیارد تومان به این موضوع اختصاص دادهاند و امیدواریم تا پایان سال آینده این مراکز آماده خدمت به ایثارگران شوند، در دورههای گذشته کلینیکهای خوبی در حوزههای گوناگون تشکیل شده بود که نوساناتی داشت ولی به زودی این مراکز نیز فعال و احیا خواهند شد و در این زمینه به زودی تفاهمنامهای با دانشگاه بقیه الله که در حوزه جانبازان شیمیایی فعالیتهای خوبی داشته است به امضا خواهد رسید.
معاون رئیس جمهور با اشاره به اهداف همکاری با دانشگاه بقیه الله گفت: با این همکاری کلینیک تخصصی جانبازان شیمیایی ایجاد خواهد که بنیاد شهید و امور ایثارگران آن را تجهیز خواهد کرد و زیر نظر متخصصان تولید دانش و اجرای دریچهها و شیوههای جدید درمانی صورت خواهد گرفت ضمن اینکه آموزش نیروی درمانی نیز در این کلینیک صورت میگیرد و درمان موارد خاص در سراسر کشور نیز در این کلینیک انجام میشود البته همین همکاری در مورد سایر گروههای ایثارگری با سایر دانشگاهها نیز صورت میگیرد و دانشگاههای برتر درگیر مباحث درمانی جانبازان میشوند.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران عنوان کرد : هدف بنیاد این است که ایثارگران از امکانات درمانی بهروز برخوردار شوند و در تلاش هستیم زمینههای خدمت رسانی در حوزههای گوناگون معیشتی و درمانی برای این عزیزان فراهم شود.
قاضی زاده هاشمی به برنامههای بنیاد شهید و امور ایثارگران در حوزه حقوقی اشاره کرد و گفت: برای انجام شکایتهای بینالمللی در تلاش هستیم پروندههای مشترکی را به صورت منطقهای دنبال کنیم برای مثال میتوان پروندههای مشترک موضوع شیمیایی در مورد سردشت و حلبچه را دنبال کرد که این موضوع مورد پذیرش معاونت حقوقی ریاست جمهوری قرار گرفته و دنبال میشود.
وی با اشاره به سختیهای جانبازان شیمیایی گفت: جانبازان شیمیایی و خانوادههای آنها در زندگی با سختیهای زیادی مواجه هستند و در همین دوران کرونا وضعیت این عزیزان نگران کننده بود زیرا کرونا ریه بیماران را درگیر میکرد و به طور معمول بخشی از ریه جانبازان شیمیایی نیز دچار آسیب بود.
معاون رئیس جمهور از سخنان خود به ابعاد شخصیتی حاج قاسم سلیمانی اشاره کرد و گفت: شهید سلیمانی در مکتب امام حسین (ع) پرورش یافته بود و در قلب ملتهای منطقه جای داشت و البته این عزت را خداوند به او اعطا کرده و او نیز میدانست که قدرت و عزت تحت ولایت اهلبیت (ع) است.
پیش از سخنان رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران، سید کمال لوح موسوی دبیر جمعیت مصدومین شیمیایی کشور به بیان برخی موضوعات جانبازان پرداخت و به قاضیزاده هاشمی خیر مقدم گفت.
در این همایش که تعدادی از مدیران استانی نیز حضور داشتند از تعدادی از خانوادههای معظم شهدا و ایثارگران تجلیل شد.