خبر » نبض جامعه
کد خبر : 38055
یکشنبه - 22 اسفند 1400 - 01:20

پرداخت شهریه دانشجویان جامانده بهزیستی

تمام شهریه دانشجویان تحت پوشش بهزیستی پرداخت شده و تعدادی از جاماندگان به دلایل گوناگون شهریه برایشان واریز نشده است که تا پایان فروردین ماه ۱۴۰۱ شهریه جاماندگان پرداخت خواهد شد.

پرداخت شهریه دانشجویان جامانده بهزیستی

معاون آموزش، پژوهش و ساختارهای سازمانی مرکز فناوری اطلاعات، ارتباطات و تحول اداری بهزیستی کشور، گفت: تاکنون تمام شهریه دانشجویان تحت پوشش بهزیستی پرداخت شده و تعدادی از جاماندگان به دلایل گوناگون شهریه برایشان واریز نشده است که تا پایان فروردین ماه ۱۴۰۱ شهریه جاماندگان پرداخت خواهد شد.

به گزارش گروه رفاه و خدمات اجتماعی آوای جامعه ، فرشاد رضوانی خالدی افزود: مددجویان در ۲ گروه مشمولان دریافت کمک هزینه تشویقی دانشگاه‌ های روزانه دولتی و دانشجویان دانشگاه‌های شبانه دولتی، غیردولتی و آزاد و سایر دانشگاه‌ها شامل این حمایت‌ می‌شوند اما تعدادی از جاماندگان به دلایل گوناگون شهریه برایشان واریز نشده است، برای مثال می‌توان کم یا زیاد بودن شماره حساب که شاید به اشتباه در سامانه دانشجویی بهزیستی وارد شده باشد، وارد کردن شماره حسابی به غیر از شماره حساب بانک رفاه و یا هر دلیلی که می‌تواند نقصی در پرونده یا همان سامانه دانشجویی ایجاد کرده باشد سبب شده باشد تا این دانشجویان مشمول دریافت شهریه نشوند.

وی عنوان کرد: افراد دارای معلولیت با شدت متوسط، شدید و خیلی شدید، فرزندان شبه‌خانواده، امدادبگیر و انتقال یافته به زندگی مستقل که سن پذیرش آنها زیر ۱۶ سال بوده است، از پرداخت ۱۰۰ درصدی شهریه بهره‌مند می‌شوند.

معاون آموزش، پژوهش و ساختارهای سازمانی مرکز فناوری اطلاعات، ارتباطات و تحول اداری بهزیستی کشور گفت: براساس رایزنی با صندوق‌های دانشجویی وزارت علوم و بهداشت مقرر شده است از بهمن ماه پرونده‌های با اولویت دوم پرداخت(افرادی که درصدی از شهریه را خودشان پرداخت می‌کنند) به صندوق‌های رفاه دانشجویی معرفی ‌شوند تا وام دانشجویی دریافت کنند.

خالدی، حمایت مالی دانشجویان تحت پوشش را دستاوردی بزرگ برشمرد و گفت: این مهم به منظور عملیاتی کردن سیاست‌های بهزیستی در زمینه توسعه خدمات عدالت‌محور با تکیه بر رویکرد مدیریت مشارکتی و پاسخگویی نظام‌مند به فرآیند ادامه تحصیل مددجویان اجرایی می‌شود.

*استقرار سامانه پیشنهاد ها در بهزیستی

معاون آموزش، پژوهش و ساختارهای سازمانی مرکز فناوری اطلاعات، ارتباطات و تحول اداری بهزیستی کشور، یکی از عمده کارهای ریشه‌ای و راهبردی این معاونت را اجرای برنامه بازآفرینی ساختار تشکیلاتی دانست و گفت: این مهم با هدف بهینه‌سازی و اصلاح ساختار در راستای تحقق حداکثری ماموریت‌ها انجام شد.

خالدی درباره بازبینی و بهبود فرآیندهای خدمات کددار بهزیستی، تصریح کرد: در حال حاضر قریب به ۵۴ خدمت کددار مصوب سازمان امور اداری و استخدامی وجود دارد که در ۶ ماه اخیر موفق شدیم با همکاری حوزه‌های مختلف سازمانی، ۱۰ خدمت کددار را بازبینی و اولویت‌بندی کنیم.

وی اظهار داشت : استقرار و پیاده‌سازی سامانه پیشنهادات در سازمان بهزیستی کشور با هدف گسترش فرهنگ مشارکت و همکاری داوطلبانه همراه با تقویت روحیه شهروند سازمانی، مسئولیت‌پذیری و همچنین ارج نهادن به ایده‌های نوین و خلاقانه پرسنل از دستاوردهای ما در دولت سیزدهم است.

خالدی افزود: در حال حاضر کمیته مرکزی نظام پیشنهادات در ستاد و استان شکل گرفته است و در مجموع ۶۱۴ پیشنهاد واصل که از این تعداد بعد از بررسی در کمیته‌های تخصصی ۲۴۸ عنوان مورد پذیرش قرار گرفت و نهایتاً ۵۲ عنوان ایده که مترقی برنامه‌های فعلی هستند، تائید شد.

معاون آموزش، پژوهش و ساختارهای سازمانی مرکز فناوری اطلاعات، ارتباطات و تحول اداری بهزیستی کشور از تشکیل بانک پژوهش‌های بهزیستی در نیمه دوم سال ۱۴۰۰ برای اولین‌بار خبر داد و گفت: ۵۷۵ عنوان طرح پژوهشی در این بانک وجود دارد که PDF بالغ بر ۱۷۷ پژوهش‌ تاکنون بارگذاری شد.

در حال حاضر قریب ۲۳ هزار دانشجو در سامانه دانشجویی بهزیستی کشور ثبت‌نام کرده‌اند.