خبر » نبض جامعه
کد خبر : 37974
چهارشنبه - 18 اسفند 1400 - 00:20

اشتغال افراد معلول با ایجاد پلتفرم واحد برای بازاریابی

معاون توانبخشی سازمان بهزیستی کشور گفت: درصددیم تا اردیبهشت سال آینده براساس یک پلتفرم واحد نسبت به بازاریابی و فروش محصولات تولیدی افراد تحت پوشش اقدام و اشتغال را به معنای واقعی کلمه عملیاتی کنیم.

اشتغال افراد معلول با ایجاد پلتفرم واحد برای بازاریابی

معاون توانبخشی سازمان بهزیستی کشور مهمترین اولویت را توانمندسازی افراد دارای معلولیت عنوان کرد و گفت: درصددیم تا اردیبهشت سال آینده براساس یک پلتفرم واحد نسبت به بازاریابی و فروش محصولات تولیدی افراد تحت پوشش اقدام و اشتغال را به معنای واقعی کلمه عملیاتی کنیم.

به گزارش گروه رفاه و خدمات اجتماعی آوای جامعه، نشست معاون توانبخشی سازمان بهزیستی کشور با حضور محمود علی‏محمدی مشاور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در امور معلولان، حامد عابدین‌زاده رئیس انجمن خانواده ناشنوایان ایران، طیبه ده‌باشی مدیرعامل انجمن حمایت از بیماران اسکیزوفرنی و کامران عاروان مدیرعامل انجمن جامعه معلولین کشور در نمایشگاه دستاوردهای ۶ ماهه وزارت مردم برگزار شد.

اصغر کاظمی معاون توانبخشی سازمان بهزیستی کشور با اشاره به بند ج ماده یک قانون جامع حمایت از افراد دارای معلولیت، اظهار داشت : در حال حاضر ۵ شبکه‌ ملی فراگیر مرکب از تشکل‌های افراد دارای معلولیت از جمله آسیب‌دیدگان بینایی، شنوایی، جسمی، ذهنی، اعصاب و روان برای هماهنگی و یکپارچه‌سازی فعالیت تشکل‌های عضو و ایجاد صدای واحد ملی تشکیل شده است.

معاون توانبخشی سازمان بهزیستی کشور با بیان اینکه نیازمندی‌های جامعه هدف در این گروه‌ها و تشکل‌ها ساماندهی و پیگیری می‌شود، عنوان کرد: اکنون درصددیم به سمت داخلی‌سازی و بومی‌سازی تولیدات و تجهیزات توانبخشی حرکت کنیم هرچند که بخشی از این تولیدات و تجهیزات بومی هستند اما جلساتی با نهادهایی همچون بنیاد مستضعفان برگزار کردیم.

وی به مشکلات پیشرو قانون حمایت از معلولان اشاره کرد و گفت: متاسفانه برخی سازمان ها به این قانون تمکین نمی‌کنند، در حال حاضر ۳۴ سازمان ۱۴ تکلیف عمومی دارند که برخی به وظایف خود عمل نمی‌کنند و انگشت‌ شمارند سازمان هایی که تمام تکالیف خود را انجام داده‌اند و مابقی یا ناقص انجام داده‌اند و یا زیر بار مسئولیت نمی‌روند و هیچ اقدامی نکردند و پاسخگو هم نبودند.

کاظمی، نبود بودجه مکفی برای اجرای قانون حمایت از افراد دارای معلولیت را مشکل دوم دانست و اظهار داشت : برای اجرای ماده ۲۷ قانون حمایت از حقوق افراد دارای معلولیت حدود ۲۰ هزار میلیارد تومان نیاز داریم، این در حالی است که تمام بودجه سازمان از این رقم کمتر است.

معاون توانبخشی سازمان بهزیستی کشور با بیان اینکه ۶۰ هزار میلیارد تومان برای عملیاتی کردن قانون حمایت از حقوق افراد دارای معلولیت نیاز است، تصریح کرد: این قانون نیازمند ضمانت اجرایی است که مقرر شده معاون اول ریاست جمهوری در این باره مطالبه‌گری کند.

وی مهمترین اولویت سازمان بهزیستی کشور را توانمندسازی افراد دارای معلولیت عنوان کرد و افزود: در حال حاضر ۵۰۰ مرکز حرفه‌آموزی تحت نظارت سرانه به ازای هر نفر یارانه دریافت می‌کنند، با این حال درصددیم تا اردیبهشت سال آتی براساس یک پلتفرم واحد نسبت به بازاریابی و فروش محصولات تولیدی افراد تحت پوشش اقدام کنیم و اشتغال را به معنای واقعی کلمه دنبال و عملیاتی کنیم.

کاظمی خواستار بازبینی قانون حمایت از حقوق افراد دارای معلولیت توسط نمایندگان تشکل‌های فعال در امور افراد دارای معلولیت شد و گفت: اصلاحات پس از جمع‌بندی به دولت ارسال می‌شود.