ضرورت تلاش برای افزایش کیفیت زندگی شهروندان
معاون هماهنگی و امور مناطق شهرداری تهران با تاکید بر اینکه استقبال از بهار یکی از دلایلی است که خدمات خودمان را در شهر افزایش دهیم، گفت: باید در جامعه نشاط ایجاد کنیم تا مردم با کیفیت بیشتری زندگی کنند.
معاون هماهنگی و امور مناطق شهرداری تهران با تاکید بر اینکه استقبال از بهار یکی از دلایلی است که خدمات خودمان را در شهر افزایش دهیم، گفت: باید در جامعه نشاط ایجاد کنیم تا مردم با کیفیت بیشتری زندگی کنند.
به گزارش گروه شهری آوای جامعه، پنجمین جلسه هم اندیشی شهرداران مناطق ۲۲ گانه با محوریت امور اجتماعی و فرهنگی با حضور حسین نظری، معاون هماهنگی و امور مناطق شهرداری تهران، امین توکلیزاده، معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران، شهرداران مناطق ۲۲ گانه و مدیران معاونت هماهنگی و امور مناطق و معاونت اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران در برج میلاد برگزار شد.
حسین نظری با اشاره به اینکه جلسه هماندیشی شهرداران مناطق ۲۲ گانه با معاونان محترم شهردار با هدف تسهیل در امور برگزار میشود، گفت: ارائه خدمت به شهروندان عزیز و محترم رضایت آنها را حاصل میکند. استقبال از بهار یکی از دلایلی ست که خدماتمان را در شهر افزایش دهیم و نشاطی به جامعه اعطا کنیم که مردم با کیفیت بیشتری زندگی کنند.
وی تاکید کرد: ما برای به نتیجه رسیدن بهتر خدمات معاونتهای اجتماعی و فرهنگی، فنی و عمرانی، خدمات شهری و حمل و نقل و ترافیک در مناطق ۲۲ گانه کمک می کنیم.
معاون هماهنگی و امور مناطق ضمن تشکر از ارائه خدمات شهرداران مناطق ۲۲ گانه در طرح «تحول نگهداشت شهر» و ایام مبارک دهه فجر عنوان کرد : طرح «استقبال از بهار» را پیش رو داریم که امیدوارم دوستان مانند طرح های قبل در این طرح هم برای ارائه خدمات بیشتر به شهروندان محترم تلاش خود را به کار گیرند.
در ادامه این جلسه امین توکلی زاده، معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران گفت: توفیق حاصل شده است که در این دوره ما خدمت مردم باشیم و نباید برای خدمت به آن ها کوتاهی کنیم. مردمی که با شرافت و عزت این مسیر را طی کرده اند، شایستگی ارائه هر خدمتی را دارند و آنچه را که بتوانیم با خلوص به آن ها تقدیم کنیم.
معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران گفت: وظایف ذاتی شهرداری در اولویت امور قرار دارد، اما در شاخص های کمیته ارزیابی یکی از موضوعات مورد توجه آقای زاکانی، شهردار محترم تهران، داشتن نگاه فرهنگی ست. تمامی شهرداران و مدیران در حوزه فرهنگی صاحب رای و دغدغهمند هستند. همچنین آقای زاکانی معتقدند وظیفه ما در حوزه فرهنگی و اجتماعی از حوزههای دیگر سنگینتر است.
وی عنوان کرد: در مجموعه اجتماعی و فرهنگی تلاش داریم هویت و سبک زندگی را پیش ببریم و به طور حتم بدون هماهنگی و کمک شهرداران مناطق نمی توانیم این امر مهم را محقق کنیم.
معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران با بیان اینکه اگر همدلی و هم گفتمانی ایجاد نشود، زنجیرهای شکل نمی گیرد و دچار مشکل می شویم، افزود: باید تلاش کنیم به آنچه از سخنان رهبر معظم انقلاب استخراج می شود، مشرف شویم و اندیشه نظری ایشان را درست فهم و اجرا کنیم.
وی از تدوین سند «تحول فرهنگی اجتماعی شهر تهران» خبر داد و گفت: در این سند نگاهی فراگیر داریم. ساختار ما در شهرداری تهران قرارگاهی ست، چرا که رهبر انقلاب تاکید دارند، برای کارهای بزرگ کشور قرارگاهی پیش بروید.
در ادامه این جلسه مهدی صادقی کجانی، مدیر کل دفتر مطالعات اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران به ارائه سند «تحول فرهنگی اجتماعی شهر تهران» پرداخت گفت: تهران از یک طرف نماد آبادانی، سعادت و سبک زندگی در کشور است و از طرف دیگر به عنوان الگویی برای کلانشهرهای کشور شناخته میشود.
در ادامه این جلسه مریم اردبیلی، مدیر کل امور بانوان، محمد حسن جعفرزاده، مدیر کل فرهنگی، احمدی صدر، مدیرعامل سازمان رفاه، خدمات و مشارکتهای اجتماعی و محمدعلی حیدری، سرپرست دبیرخانه ستاد راهبری مرکز ساماندهی مشارکتهای اجتماعی در محلات و شهرداران مناطق ۲۲ گانه پرداختند. همچنین در ادامه غلامرضا شنگی، شهردار منطقه ۱۷ به ارائه گزارش کارگروه امور اجتماعی و فرهنگی پرداخت.