زندگی صنعتی عامل اصلی افزایش بیماری های روده
فوق تخصص گوارش و کبد، گفت: از هر ۱۰۰ هزار ایرانی،۴۰تا۴۵نفر دچار بیماری التهاب روده هستند.
فوق تخصص گوارش و کبد، گفت: از هر ۱۰۰ هزار ایرانی،۴۰تا ۴۵ نفر دچار بیماری التهاب روده هستند.
به گزارش گروه سلامت آوای جامعه ،سید محمد مهدی میر ناصری دبیر اجرایی نوزدهمین کنگره بینالمللی گوارش و کبد اظهار داشت: این کنگره از ۱۴تا۱۷ آبان در مرکز همایش های رازی برگزار میشود. وی خاطر نشان کرد:۷۷۰ نفر از متخصصان داخلی و گوارش در این کنگره شرکت میکنند.
دبیر نوزدهمین کنگره بین المللی گوارش و کبد گفت: ۱۴۹ مقاله به کنگره رسید و ۱۴۶ مقاله داوری شد.میر ناصری از برگزاری کارگاه آندوسکوپی برای متخصصان داخلی خبر داد و گفت: امسال دو سمپوزیم نیز برگزار می شود.
وی بیان داشت: اساتید و متخصصانی از کشورهای ترکیه، لیتوانی، امریکا ، هند، لبنان، سوریه و آفریقای جنوبی حضور دارند.
اکرم پور شمس، دبیر علمی نوزدهمین کنگره بینالمللی بیماریهای گوارش و کبد از اجرای زنده آندوسکوپیهای پیشرفته در این کنگره برای اولین بار خبر داد و گفت: بیماریهای گوارش و کبد مانند، مری،معده، پانکراس، کنیرهای گوارش، بیماریهای صفرا، یبوست و ریفلاکس مورد بحث قرار میگیرد.
همایون واحدی فوق تخصص گوارش و کبد بیان داشت: براساس آخرین آمار از هر ۱۰۰هزار نفر در ایران،۴۰تا۴۵ نفر دچار بیماریهای التهابی روده هستند.
وی خاطر نشان کرد: این بیماری بیشتر مخصوص جوانان و سنین ۱۰تا۳۰سالگی است.
واحدی با اشاره به علل شیوع این بیماری،خاطرنشان کرد: از زمانی که زندگی صنعتی شد، شهرنشینی، بی تحرکی و اضافه وزن زیاد شد بیماریهای روده و کبدی گسترش یافت.
این فوق تخصص گوارش و کبد مصرف سیگار، غذاهای چرب، مصرف آنتی بیوتیک در کودکان و انجام سزارین و احتمال بروز التهاب روده در فرزند از جمله علل دیگر بیماری التهاب روده است.
واحدی با اشاره به داروهای جدید بیولوژیک در درمان بیماریهای گوارشی و التهاب روده در ایران، یادآورشد: این داروها در کشور تولید میشود.