دلایل اقبال محدود دانشجویان به رشتههای علوم انسانی
مراکز رشد در راستای تجاری سازی ایدههای دانشجویان میتواند فرصتی را در اختیار آنها قرار دهد تا بتوانند ایدههای خود را پرورش دهند و از سویی دیگر زمینه بازاریابی و فروش ایده آنها انجام گیرد.
سرپرست دانشگاه علامه طباطبایی گفت: مراکز رشد در راستای تجاری سازی ایدههای دانشجویان میتواند فرصتی را در اختیار آنها قرار دهد تا بتوانند ایدههای خود را پرورش دهند و از سویی دیگر زمینه بازاریابی و فروش ایده آنها انجام گیرد.
به گزارش میزان، عبدالله معتمدی سرپرست دانشگاه علامه طباطبایی درباره دلایل اقبال محدود دانشجویان به رشتههای علوم انسانی به دلیل معضل اشتغال در کشور گفت: یکی از دغدغههای موجود ما در این دانشگاه در سالهای بعد موضوع اشتغال است، اگرچه که واحد آموزشهای آزاد دانشگاه در راستای همین اهداف در حال فعالیت است.
وی عنوان کرد: واحد آموزشهای آزاد دانشگاه باعث میشود که هم آموزشهای مهارتی و هم سایر آموزشهای متناسب با بازار کار به دانشجویان داده شود، دو راهکار جدی یکی تغییر برنامهها و رفتن به سمت مهارتی شدن و دیگری توسعه مراکز رشد، از مواردی هستند که میتواند در معضل اشتغال دانشجویان موثر واقع شوند.
معتمدی خاطرنشان کرد: همکاری با مراکز رشد بدین صورت که از سالهای اول تحصیل دانشجویان رشتههای گوناگون ایدههایی که موجب میشود علم را تبدیل به ثروت و خدمات کرد را در این مراکز دنبال خواهند کرد.
وی اظهار داشت : مراکز رشد در راستای تجاری سازی ایدههای دانشجویان میتواند فرصتی را در اختیار آنها قرار دهد تا بتوانند ایدههای خود را پرورش دهند و از سویی دیگر زمینه بازاریابی و فروش ایده آنها انجام گیرد.
سرپرست دانشگاه علامه طباطبایی گفت: مراکز رشد میتواند بستری باشد که دانشجویان در کنار اساتید خود بتوانند با کسب مهارت و تخصص مورد نظر روند ثبت ایده خود و تبدیل شدن به شرکت را پیگیری نمایند تا بدین واسطه زمینه اشتغال آنها را فراهم کند.