ضرورت افزایش مراکز نگهداری از والدین معظم شهدا
معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: با توجه به سالمندی والدین و همسران معظم شهدا، نیاز است تعداد مراکز نگهداری ایثارگران در سطح کشور افزایش یابد.
معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: با توجه به سالمندی والدین و همسران معظم شهدا، نیاز است تعداد مراکز نگهداری ایثارگران در سطح کشور افزایش یابد.
به گزارش گروه ایثار و شهادت آوای جامعه، سید امیرحسین قاضیزاده هاشمی در جریان سفر به مشهد مقدس و دیدار با والدین معظم شهدای بستری در مرکز سالمندان ایثار گفت: میانگین سنی والدین شهدا ۸۰ سال و میانگین سنی همسران شهدا ۶۰ سال است و با این فرض باید گفت بخشی از جامعه ایثارگری ما در دوران سالمندی به سر میبرند.
معاون رئیس جمهور افزود: دوران سالمندی دوران خاصی است و افراد در این دوران با ناتوانیهای زیادی مواجه میشوند، بیماری شایع این دوران آلزایمر است که نیازمند مراقبتهای ویژه است، الحمدلله به همت همکاران بنیاد خراسان رضوی، مراکزی در این استان راهاندازی شده که خدمات پرستاری، نگهداری و درمانی، ارائه میکند.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با بیان اینکه بنیاد خراسان رضوی در این ارتباط تجربیات خوبی دارد و میتواند این تجربیات را به سایر استانها انتقال دهد، خاطرنشان کرد: خوشبختانه در خراسان رضوی سه مرکز ویژه جداگانه برای جانبازان قطع نخاعی، اعصاب و روان و والدین معظم شهدا نیز وجود دارد.
وی تأکید کرد: مراکز نگهداری سالمندان ایثار در سطح کشور وجود دارد، اما با توجه به میانگین سنی والدین و همسران معظم شهدا، نیاز به این مراکز در آینده بیشتر احساس خواهد شد و باید تعداد این مراکز در سطح کشور افزایش یابد.
قاضیزاده هاشمی ضمن بررسی نحوه عملکرد ارائه خدمات به ایثارگران، از والدین معظم شهدای بستری در این مرکز قدردانی کرد.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران همچنین از مرکز ارتز و پروتز بنیاد خراسان رضوی بازدید کرد و در جریان ساخت اندامهای مصنوعی برای جانبازان شرق کشور قرار گرفت، در این دیدار حجتالاسلام حسین معصومی مدیرکل بنیاد استان و سعید حقیقی مدیرکل حوزه ریاست بنیاد شهید و امور ایثارگران نیز حضور داشتند.