بررسی قیمت انواع ماهی در میادین میوه و تره بار
بررسی روند یک ساله قیمت انواع ماهی در میادین میوه و تره بار تهران در اول پاییز ۱۳۹۹ و اول پاییز ۱۴۰۰، حاکی از رشد ۳۵ درصدی قیمت انواع ماهی در این مراکز است.
بررسی روند یک ساله قیمت انواع ماهی در میادین میوه و تره بار تهران در اول پاییز ۱۳۹۹ و اول پاییز ۱۴۰۰، حاکی از رشد ۳۵ درصدی قیمت انواع ماهی در این مراکز است.
به گزارش گروه شهری آوای جامعه، در بین انواع آبزیان، به ترتیب ماهی بیاح با رشد ۵۵ درصدی، قزلآلای رنگینکمان (زنده) با رشد ۵۰ درصدی و قزلآلای رنگینکمان (صید شده) با رشد ۴۹ درصدی، بیشترین افزایش قیمت را در میادین میوه و تره بار داشتند.
در مقابل، به ترتیب ماهی سی بریم با رشد ۷ درصدی، ماهی تیلاپیا با رشد ۱۵ درصدی و ماهی سی بس با رشد ۲۱ درصدی، کمتری افزایش قیمت را در میادین میوه و تره بار تجربه کردهاند.
قزلآلای گوشت نارنجی (زنده) با رشد ۴۷ و نیم درصدی و قزلآلای گوشت نارنجی (صید شده) با رشد ۴۶ درصدی و در مقابل ماهی آمور با رشد ۲۵ درصدی، ماهی سرخوی اصل با رشد ۲۶ درصدی و ماهی سارم با رشد ۲۹ درصدی از دیگر آبزیانی بودند که به ترتیب، بیشترین و کمترین افزایش قیمت را در میادین میوه و تره بار شاهد بودند.
گفتنی است، قیمت هر کیلوگرم میگوی مخلوط نیز با ۳۰ درصد افزایش از ۸۰ هزار تومان در ابتدای پاییز سال گذشته به ۱۱۵ هزار تومان در ابتدای پاییز سال جاری افزایش یافته است.