جزئیات برپایی بیمارستانهای صحرایی هلال احمر
دبیرکل جمعیت هلال احمر از برپایی یک بیمارستان صحرایی و در دستور کار قرار گرفتن راه اندازی ۳ بیمارستان صحرایی دیگر خبر داد.
دبیرکل جمعیت هلال احمر از برپایی یک بیمارستان صحرایی و در دستور کار قرار گرفتن راه اندازی ۳ بیمارستان صحرایی دیگر خبر داد و گفت: ظرفیت های درمانی در مجاورت بیمارستانها برای کمک به امر درمان بیماران سرپایی مبتلا به کرونا اختصاص داده شده است
به گزارش گروه سلامت آوای جامعه، محمدحسن قوسیان مقدم دبیرکل جمعیت هلال احمر درباره فعالیت های سازمانی و استانی در راستای مقابله با بیماری کرونا در ۱۰ استان کشور در تاریخ ۲۲ مردادماه گفت: فعال شدن قرارگاه های عملیاتی کرونا در تمامی استان ها به منظور پاسخگویی به نیازهای مردم در شیوع ویروس کرونا نخستین گام در این عرصه بود و در ادامه اجرای طرح شهید حاج قاسم سلیمانی در دستور کار قرار گرفت و ۵۰۰ هزار نفر تا به این لحظه بهره وران این طرح بوده اند.
وی افزود: طرح نذر سلامت به همراه مرحله دوم خادمان حسینی در مراسمات مذهبی توسط اعضای جوان جمعیت هلال احمر با مشارکت ۱۵۰۰ نفر از جوانان اجرا شد، علاوه بر این موارد تشکیل ستادهای مردمی مقابله با کرونا در جهت کمک های مردمی و پشتیبانی با محوریت سازمان داوطلبان و با کمک ۵۰۰ تشکل در دستور کار قرار گرفته است.
دبیرکل جمعیت هلال احمر خاطرنشان کرد: استفاده از بانک امانات تجهیزات پزشکی و ارائه خدمات رایگان از جمله در اختیار قرار دادن اکسیژن مورد نیاز به ۳ هزار و ۹۰۰ نفر نیز انجام شده است، همچنین تامین اعتبار و تخصیص کمک هزینه برای بیماران کرونایی به مبلغ ۳۰۰ میلیارد ریال در قالب بسته های معیشتی و توزیع ۱۰ هزار بسته غذایی به ارزش ۴ میلیارد تومان در دستور کار قرار دارد.
قوسیان مقدم عنوان کرد: فراخوان اعضای کانون های دانشجویی و استفاده از ظرفیت آن ها در طرح واکسیناسیون عمومی در قالب ۴۲۰ تیم و تجهیز و آماده سازی ۸ مرکز کلینیک توانبخشی به عنوان مراکز واکسیناسیون با همکاری دانشگاه های علوم پزشکی نیز صورت گرفته است و تلاش می شود در این عرصه از مراکز واکسیناسیون حجاج نیز استفاده شود، در همین راستا ۱۰ تیم بهداشت و درمان در مراکز واکسیناسیون مستقر شده اند و از ۲۵۵ امدادگر نیز در این عرصه بهره جسته ایم.
سخنگوی جمعیت هلال احمر از ایجاد یک بیمارستان صحرایی و ظرفیت های درمانی در مجاورت بیمارستان ها جهت کمک به امر درمان بیماران سرپایی خبر داد و گفت: بزودی سه بیمارستان دیگر در سه استان کشور راه اندازی می شود.
امروز توسعه ظرفیت فعالیت های امدادی در مبادی ورودی و خروجی مرزهای زمینی، هوایی و دریایی با هدف هدایت و یا قرنطینه مبتلایان به کووید ۱۹ با همکاری سازمان های ذیربط نیز انجام می شود و ۹۵ هزار نفر را تحت پوشش قرار داده است.
دبیرکل جمعیت هلال احمر گفت: تکمیل و شارژ موجودی بسته های بهداشتی در انبارهای امدادی جهت پاسخگویی در حوادث طبیعی با اضافه شدن ۲۵ هزار بسته غذایی نیز صورت گرفت. این اقدامات در استان های کرمان، خراسان جنوبی، اردبیل، بوشهر، هرمزگان، کرمانشاه، چهارمحال و بختیاری، قم، زنجان و سیستان و بلوچستان انجام شد و این طرح در روزهای آینده نیز تداوم دارد.