جزئیات پنجمین جشنواره ملی ایدهها و فرصتها
جشنواره ملی ایدهها و فرصتها با محوریت کارآفرینی اجتماعی با حضور ۳۰ تیم برتر در قالب ۳تیم از تهران به صورت حضوری و ۲۷ تیم از استانها به صورت آنلاین برگزار میشود.
پنجمین جشنواره ملی ایدهها و فرصتها با محوریت کارآفرینی اجتماعی از دهم تا دوازدهم مرداد در محل معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه در حال برگزاری است.
به گزارش گروه حقوقی و قضائی آوای جامعه، محمد لاریلواسانی، دبیر علمی جشنواره ملی ایدهها و فرصتها در شروع رویداد نهایی این جشنواره، درباره چگونگی برگزاری و داوریها گفت: به دلیل همهگیری کرونا این جشنواره کمی با تاخیر برگزار شد، اما عزم این معاونت بر این بود که اهتمام عزیزانی که دغدغهمند بوده و در این جشنواره شرکت کردند به نتیجه برسد، لذا جشنواره در قالب ۳ روز آموزش و ۲ روز داوری برگزار میشود.
لاری لواسانی به آمار کمی جشنواره اشاره کرد و افزود: شرکتکنندگان در جشنواره حدود ۵۰۰ تیم در قالب طرح و ایده در محورهای گوناگون ثبتنام کرده و ایده به ثبت رساندهاند که این طرح و ایدهها از سوی ۴ داور در حوزه محتوای کسب و کار و هرکدام از طرحها از سوی یک متخصص داوری محتوا در حوزه مشخص به دقت بررسی شده است.
وی خاطرنشان کرد: نتیجه این داوریها، برگزیده شدن ۳۰ طرح و ایده بود که در چند روز آینده در خدمت شرکتکنندهها خواهیم بود، این کلاسها و آموزشهای منتورینگ به منظور رقابت شرکتکنندهها در فضای بهتر برنامهریزی شده است تا از حیث مفهوم کسب و کار به طرحها توجه شود.
دبیر علمی جشنواره درباره محتوای طرحها عنوان کرد: بسیاری از طرحها با جنبه خیرخواهانه و همکاری جمعی مطرح شده و اعتقاد ما این است اگر قرار باشد یک طرح استوار باقی بماند باید شرایط اقتصادی برای آن دیده شود. در طرحهای ارسال شده، بیشتر این موضوع یا دیده نشده و یا ضعیف به آن پرداخته شده است، لذا برای هماهنگی بین نگاه افراد این کلاسها برگزار میشود.
لاریلواسانی اظهار داشت: در روزهای اول جشنواره، مفاهیم جذب سرمایه و سرمایهگذاری جسورانه به اعضای شرکتکننده ارائه و در روز دوم امکانسنجی طرحها به لحاظ اقتصادی از سوی محسن صیقلی، مدرس حوزه کسب و کار آموزش داده خواهد شد، همچنین در روز پایانی هم چگونگی دفاع از طرح و جمعبندی ایدهها به شرکتکنندهها آموزش داده میشود.
وی با اشاره به برنامهریزی جشنواره ششم گفت: در روز چهارشنبه و پنجشنبه، داوری نهایی انجام میگیرد و ۱۰ طرح به عنوان طرحهای منتخب معرفی میشوند. در مراسم اختتامیه که با حضور مقامات ارشد قوه قضائیه برگزار میشود، ۳ تیم برتر جوایز نقدی دریافت میکنند و از سایر طرحها تقدیر و حمایت خواهد شد تا در دورههای بعد به نتیجه برسند.
جشنواره ملی ایدهها و فرصتها با محوریت کارآفرینی اجتماعی با حضور ۳۰ تیم برتر در قالب ۳تیم از تهران به صورت حضوری و ۲۷ تیم از استانها به صورت آنلاین برگزار میشود.
گفتنی است، اکبر تهرانی، رئیس شورای سیاستگذاری جشنواره ملی ایدهها و فرصتها، هدف از برگزاری این جشنواره را استفاده از پتانسیل کارآفرینی اجتماعی و استارتاپها در راستای پیشگیری از جرائم و کاهش آسیبهای اجتماعی عنوان کرد، تهرانی با برشمردن محورهای پنجمین جشنواره ملی ایدهها و فرصتها، مهمترین آنها را پیشگیری از جرائم اقتصادی، فساد اداری، جرائم و آسیبهای فضای مجازی، اعتیاد و قاچاق مواد مخدر، جرائم و تخلفات رانندگی، جرائم و تخلفات حوزه پزشکی، جرائم مالکیت معنوی، ارائه خدمات حقوقی و قضایی و مشارکت و مسئولیت اجتماعی، دانست.
دبیر شورای ارتقای آگاهیهای عمومی و اطلاعرسانی معاونت اجتماعی قوه قضائیه عنوان کرد که ۱۰ تیم برتر این جشنواره از ۶ ماه خدمات منتورینگ رایگان بهرهمند میشوند.