جانمایی قرارگیری دستگاه های RVM در اماکن پرتردد
مدیر عامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران گفت: تا پایان ۱۴۰۰ براساس برنامه ریزی سازمان پسماند، ۵۰ درصد از دستگاه های RVM در اماکن شلوغ و پرتردد مانند فروشگاه ها جانمایی می شود.
شهردار تهران گفت: دستگاه های RVM که ساخت شرکت های دانش بنیان داخلی است با همکاری و تامین اعتبار دولت ژاپن و با همکاری ایران به صورت کار مشترک صورت گرفته است.
به گزارش گروه شهری آوای جامعه، پیروز حناچی، شهردار تهران در حاشیه مراسم همکاری سه جانبه شهرداری تهران، UNDP و ژاپن در پروژه مدیریت پسماند شهر تهران و رونمایی از دستگاه های RVM به مناسبت روز جهانی بدون پلاستیک گفت:استفاده از پلاستیک و امحاء پلاستیک یکی از مشکلات همه کشور های جهان است، به طور طبعی استفاده کمتر از مواد و لوزام پلاستیکی و انتصاب راهکار های امحاء پلاستیک جزو دستور کار شهرداری تهران و همه شهرهای جهان است.
وی عنوان کرد: دستگاه های RVM که ساخت شرکت های دانش بنیان داخلی است با همکاری و تامین اعتبار دولت ژاپن و با همکاری ایران به صورت کار مشترک انجام شده است، هدف این است بتوانیم پلاستیک ها تولید شده و شیشههای پلاستیکی که در کشور ایران به میزان بالایی استفاده می شود و ممنوعیت کمتری برای عدم استفاده از آن وجود دارد، مجددا بازیافت کنیم.
حناچی خاطرنشان کرد: شهرداری تهران فعالیتهای خوبی را در زمینه پسماند آعاز کرده است، ازجمله طرح جامع پاکبان که به تصویب رسیده است، ایستگاه های گلماند که برابر با وزن پسماندهای شهری، به شهروندان خدمات ارائه می دهند.
ویافزود: آموزش به شهروندان برای تفکیک پسماند از مبدا و همین طور طرح کاهش پسماند (طرح کاپ) که طی آن فرآیند حمل کمتر پسماند و دفع آن فراهم می شود، از برنامههای انجام شده در شهرداری تهران است.
*جانمایی قرارگیری دستگاه های RVM در اماکن پرتردد
مدیر عامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران گفت: تا پایان ۱۴۰۰ براساس برنامه ریزی سازمان پسماند، ۵۰ درصد از دستگاه های RVM در اماکن شلوغ و پرتردد مانند فروشگاه ها جانمایی می شود.
صدرالدین علیپور، مدیر عامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران در حاشیه مراسم همکاری سه جانبه شهرداری تهران، UNDP و ژاپن در پروژه مدیریت پسماند شهر تهران و رونمایی از دستگاه های RVM به مناسبت روز جهانی بدون پلاستیک گفت: یکی از برنامه های جاری سازمان پسماند در تهران اجرای طرح کاهش پسماند(کاپ) بوده و برنامه امروز در راستای توسعه همکاری با برنامه عمران سازمان ملل و دولت ژاپن است.
وی اظهار داشت: تلاش بر این است که در گام اول اجرای طرح کاپ، با فرهنگ سازی و زیرساخت های مناسب درصد تفکیک پسماند از مبدا را بالا ببریم، یک از راه های اجرای این طرح استفاده از دستگاه های RVM است که شهروندان اقلام پسماند ارشمند را تحویل می دهند و در ازای آن رسید بهرمندی از کالا ها و خدمات را دریافت میکنید.
علیپور افزود: این کار از سال گذشته با همکاری شهروند و سازمان میادین میوه و تره بار آغاز شده است، در این مراکز حدود ۵ دستگاه RVM مستقر شد که با استقبال شهروندان رو به رو شد. در همین راستا بعد از مشاهده میزان استقبال، از UNDP و دولت ژاپن درخواست کردیم که تعدادی از این دستگاه ها را برای ایران خریداری کنند.
وی عنوان کرد: ۱۸ دستگاه با اعتبار و همکاری دو کشور خردیداری شده و با علم و توانایی شرکت های دانش بنیان داخلی به بهره برداری رسید است که یک چهارم قیمت نمونه های خارجی است. امکان تولید داخلی این دستگاه هایی که امروز رونمایی شد در کشور توسط شرکت های دانش بنیان داخلی آسان شد. سازمان پسماند از تولید این دستگاه ها حمایت میکند.
مدیر عامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران اظهار داشت: تا پایان ۱۴۰۰ براساس برنامه ریزی سازمان پسماند، ۵۰ درصد از دستگاه های RVM در اماکن شلوغ و پرتردد مانند فروشگاه ها جانمایی می شود.
وی گفت: سازمان پسماند از هر امکانی برای تفکیک پسماند از مبدا استفاده میکند، شهروندان می توانند روزهای شنبه پسماند خشک را به مراکز پسماند تحویل دهند و خدمات دریافت کنند و یا پسماند خشک را به خودرو های ملودی و یا اپلیکیشن ها تحویل دهند و یا از این دستگاه ها در فروشگاه ها استفاده کنند. این ها راه های متفاوتی است برای تحویل پسماند خشک که شهروندان می توانند آن ها را انتخاب کنند.