ویژگی های مصرفی «گل محمدی»
گل سرخ یا گل محمدی نام گل رز است که به شکلهای گلاب، دمنوش، روغن و شربت قابل استفاده است و در طب سنتی به مصرف آن توصیه شده است.
گل سرخ یا گل محمدی نام گل رز است که به شکلهای گلاب، دمنوش، روغن و شربت قابل استفاده است و در طب سنتی به مصرف آن توصیه شده است.
به گزارش گروه سلامت آوای جامعه ، گل سرخ یا گل محمدی نام گل رز است که به شکلهای گلاب، دمنوش، روغن و شربت قابل استفاده است.
از خواص دم کرده گل محمدی که در طب سنتی به آن تاکید شده است میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
سلامت و شادابی پوست و مو، آرامبخش اعصاب در هنگام خواب، بهبود عملکرد گوارش و کبد، رفع عفونت ادراری، تقویت معده و روده، درمان یبوست، رفع بوی بد دهان اشاره کرد، همچنین دمنوش این گیاه برای درمان افسردگی، آلزایمر و تقویت سیستم ایمنی بدن بسیار مناسب است.
از دیگر مواردیکه در طب سنتی به آن تاکید شده است، مصرف این گل محمدی در بانوان است زیرا بهترین روش برای درمان کمخونی، تسکیندهنده دردهای قاعدگی و درمان سردمزاجی است.
گل سرخ دارای ویتامینهای E و C و ویتامینهای گروه ب شامل منگنز و پتاسیم است، در روزهای گرم تابستان برای جلوگیری از گرمازدگی نوشیدن شربت گل محمدی مفید است.