پذیرش بیش از ۳۳ هزار بیمار مبتلا به کرونا در بیمارستان میلاد
مدیر عامل بیمارستان میلاد گفت: در حال حاضر که موج چهارم کرونا فروکش کرده است ۳۰۰ بیمار مبتلا به کرونا در این مرکز درمانی بستری هستند؛به جرات می گوییم که هیچ بیمارستانی این تعداد بستری این بیماران را دارا نیست.
مدیر عامل بیمارستان میلاد، وزارت بهداشت را متولی سلامت کشور دانست و گفت: ما در بیمارستان میلاد بالاترین استاندارد های مربوطه را داریم از جمله خط ۵۵۰ بیماران کرونایی، تریاژ دو لایه، متخصص عفونی مقیم در اورژانس، پرزشکان فوق تخصص در تخت های ویژه و یک دستگاه سی تی اسکن که فقط مختص بیماران کرونایی است.
به گزارش گروه سلامت آوای جامعه، فرهاد حمزه ای مدیر عامل بیمارستان میلاد گفت: در حال حاضر که موج چهارم کرونا فروکش کرده است ۳۰۰ بیمار مبتلا به کرونا در این مرکز درمانی بستری هستند؛به جرات می گوییم که هیچ بیمارستانی این تعداد بستری این بیماران را دارا نیست.
حمزه زاده افزود: ۶ دهم درصد از مجموع ۱۴۱ هزار تخت فعال در کشور متعلق به بیمارستان میلاد است این در حالی است که ما ۱.۲ درصد از خدمات بستری بیماران مبتلا به کرونا را ارائه کرده ایم به عبارت بهتر ما بیش از ۲ برابر ظرفیت قابل تخصیص خود خدمات داده ایم.
وی تصریح کرد:تاکنون بیمارستان میلاد ۳۳ هزار و ۳۴۴ بیمار پذیرش شده کرونایی و ۱۳ هزار و ۲۴۹ بیمار بستری داشته ایم که ۲ هزار و ۴۰ نفر در بخش ویژه بستری شده و ۱۲ هزار و ۲۰۹ نفر از بیماران پذیرش شده کرونایی بهبود یافتند.
مدیر عامل بیمارستان میلاد افزود: به عبارتی ۱۰ درصد بیماران مبتلا به کرونا که به مراکز درمانی سازمان تامین اجتماعی مراجعه کرده اند متعلق به بیمارستان میلاد هستند این در حالی است که این بیمارستان فقط ۷ درصد کل تخت های بیمارستانی تأمین اجتماعی را داراست.
حمزه زاده گفت: بیمارستان میلاد یکی از بیمارستان های مطرح سازمان تامین اجتماعی و به عبارتی ویترین درمان این سازمان است و حتی در سطح ملی و منطقه ای نیز شناخته شده و برند است و تمامی پزشکان، پرستاران و کارکنان آن صادقانه به بیماران خدمت می کنند.
*خط ۵۵۰ بیماران کرونایی در بیمارستان میلاد
وی وزارت بهداشت را متولی سلامت کشور دانست و گفت: ما در بیمارستان میلاد بالاترین استاندارد های مربوطه را داریم از جمله خط ۵۵۰ بیماران کرونایی، تریاژ دو لایه، متخصص عفونی مقیم در اورژانس، پرزشکان فوق تخصص در تخت های ویژه و یک دستگاه سی تی اسکن که فقط مختص بیماران کرونایی است.
مدیر عامل بیمارستان میلاد تصریح کرد: تعداد تخت های بستری در نظر گرفته شده بیمارستان میلاد از سوی مراجع وزارت بهداشت برای بیماران مبتلا به کرونا ۳۰۰ تخت بود که در برخی ایام ما حدود ۷۰۰ بیمار مبتلا به کرونا در بیمارستان داشتیم که این امر نشان می دهد در دوران طغیان امواج چهارگانه کرونا محدودیت و سقفی در پذیرش بیماران کرونایی نداشته ایم.
وی درمان بیماران دارای بیمه تامین اجتماعی را در بیمارستان میلاد رایگان اعلام کرد وگفت: برای بیمارانی که فاقد این بیمه هستند تعرفه دولتی در نظر گرفتیم هر چند که بیش از ۵۰ درصد این افراد به دلیل عدم تمکن مالی رایگان درمان شدند.
حمزه زاده درباره این که آیا مبلغی از منابع تخصیص داده شده به ستاد ملی کرونا به بیمارستان میلاد اختصاص پیدا کرده است یا خیر؟گفت: تا کنون ریالی از هیچ جایی دریافت نکرده ایم این در حالی است که بیمارستان میلاد به صورت شرکتی اداره می شود و کرونا باعث کاهش عمل های جراحی و به تبع آن کاهش درآمد های بیمارستان شده است.
*وضعیت شاخص های کیفی مراقبت در بیمارستان میلاد
همچنین حمید رضا صفی خانی، قائم مقام مدیر عامل بیمارستان میلاد خاطر نشان کرد: در همه گیری کرونا ،میلاد ظرفیت فوق تخصصی خود را به خدمت رسانی به بیماران کوید تبدیل کرد و درحقیقت به مسئولیت اجتماعی خود عمل نمود.
وی توجه به کمیت و کیفیت خدمات بیمارستان میلاد در خدمات را از اولویت های توجه مدیریت ارشد بیمارستان دانست وگفت: شاخص های کیفی مراقبت و درمان بیماران مبتلا به کرونا در این بیمارستان قابل افتخار است.
قائم مقام مدیر عامل بیمارستان میلاد با اشاره به شاخص CFR (مرگ و میر قطعی ناشی از عفونت کووید )گفت: این شاخص در امریکا ۳.۸، در انگلیس ۱۵ و میانگین جهانی ۴.۳ است اما در بیمارستان میلاد حدود ۲ است که این عدد بیانگر این است که از میانگین جهانی کمتر می باشد که این امر یعنی مراقبت های درمانی در بیمارستان میلاد مبتنی بر دانش است.
وی میزان مرگ و میر مادران پر خطر را یکی از مهمترین شاخص های بیمارستانی ذکر کرد و گفت: روزانه بیش از ۱۲ مادر پر خطر درگیر کرونا موردمراقبت ویژه درمانی قرار می گیرند که در ۱۷ ماه گذشته که کشور درگیر کروناست مرگ و میر مادران پر خطر کمتر از میانگین شاخص های بین الملی است .
مهدی ناقوسی معاون درمان بیمارستان میلاد نیز گفت: در برخی روزها ۱۰۰ عمل جراحی اورژانس انجام می دهیم و در عین حال بیماران مبتلا به کرونا را نیز پذیرش می کنیم، همچنین بیش از ۴۰۰ مادر باردار کوویدی در بیمارستان میلاد بستری و پس از بهبود ترخیص شده اند.
معاون درمان بیمارستان میلاد گفت : ۹۱۱ نفر از همکاران ما در بیمارستان میلاد به کرونا مبتلا شدند و یک شهید سلامت هم داشته ایم که این موضوع بیانگر این است که در خدمت به بیماران با تمام توان هستیم.