آوای شهر » خبر » نبض جامعه
کد خبر : 26467
جمعه - 20 فروردین 1400 - 10:12

فرش لاله در قدیمی ترین بوستان قلب پایتخت

همزمان با فصل گل‌ها، شهردار منطقه ۱۲ تهران از کاشت ۴۰ هزار لاله در پارک شهر، همچنین گل‌آرایی در سطح منطقه و بقیه بوستان‌ها خبر داد.

فرش لاله در قدیمی ترین بوستان قلب پایتخت

همزمان با فصل گل‌ها، شهردار منطقه ۱۲ تهران از کاشت ۴۰ هزار لاله در پارک شهر، همچنین گل‌آرایی در سطح منطقه و بقیه بوستان‌ها خبر داد.

به گزارش گروه شهری آوای جامعه، علی‌ محمد سعادتی، شهردار منطقه  گفت: تقارن اردیبهشت‌ماه که فصل جلوه گل‌ها و شکوفه‌هاست، با بهار قرآن را به فال نیک می‌گیریم و خدا را شاکریم که در این ایام مبارک، توفیق خدمت برای شهروندان را برای افزایش زیبایی‌های این فصل داشتیم.

سعادتی با ابراز امیدواری از اینکه چنین اقداماتی، نویدبخش شهری پاک و آراسته و سزاوار شهروندان خوب و شریف تهران باشد،خاطرنشان کرد : شهروندان محترم تهرانی از هر جای شهر، قدم‌زدن در نخستین بوستان شهرشان را در قلب طهران و در روزهای زیبای بهاری با رعایت پروتکل‌های بهداشتی و فاصله‌گذاری‌ اجتماعی از دست نخواهند داد، به‌ویژه اکنون که با کاشت ۴۰ هزار لاله، زیبایی‌های آن دوچندان خواهد شد.

وی همچنین از تملک سه باغ متروکه شهر تهران در سال ۹۹ خبر داد و افزود: باغ‌های علاءالدوله (۲ هزار و ۱۰۰ مترمربع)، باغ کیهانی (هزار و ۷۰۰ مترمربع) و بوستان سجادی (۳۰۰ مترمربع) به مساحت  ۴ هزار و ۱۰۰  مترمربع با هزینه‌ای بالغ بر ۹۶۰ میلیارد ریال توسط شهرداری منطقه ۱۲ خریداری شد که این باغ‌ها به‌زودی به جمع باغ‌های شهر تهران اضافه خواهد گردید.

شهردار قلب طهران، مهم‌ترین هدف از اجرای این برنامه‌ها را ایجاد روحیه نشاط و شادابی در شهروندان با تغییر و تحول در منظر شهری بیان کرد و افزود: لاله‌کاری در سطح خیابان لاله‌زار، فرش گل‌های سطح منطقه، گل‌آرایی از طریق فلاورباکس و گل‌آرایی از طریق فلاورپل در خیابان‌ها، میادین و معابر اصلی نیز از جمله اقدامات حوزه فضای سبز به همین منظور بوده است.

گفتنی است، پارک شهر قدیمی‌ترین بوستان شهر تهران است، این بوستان که در منطقه ۱۲ در مرکز تهران در محدوده خیابان‌های خیابان خیام و شهید فیاض‌بخش قرار دارد، در بیست و پنجم اسفند ۱۳۲۹ در زمینی که پیش از این با تخریب بخشی از محله سنگلج چندین سال خالی مانده بود، گشایش یافت، مساحت این پارک  ۲۵ هکتار است و ۸ در ورودی دارد. درون این پارک: موزه صلح تهران، آکواریم پارک شهر تهران، استخر، ورزشگاه، کتابخانه و سایت پرنده‌نگری وجود دارد.

این بوستان از جنوب به خیابان بهشت، از شمال به خیابان فیاض بخش، از خاور به خیابان خیام و از باختر به وحدت اسلامی (شاپور) محدود می‌شود.