برگزاری آیین اختتامیه جشنواره پژوهش، نوآوری و مدیریت شهری
آیین اختتامیه جشنواره پژوهش، نوآوری و مدیریت شهری با حضور جمعی از صاحبنظران و مدیران شهری در خانه اندیشمندان علوم انسانی برگزار شد و از برترین آثار پژوهشی تقدیر بعمل آمد.
آیین اختتامیه جشنواره پژوهش، نوآوری و مدیریت شهری با حضور جمعی از صاحبنظران و مدیران شهری در خانه اندیشمندان علوم انسانی برگزار شد و از برترین آثار پژوهشی تقدیر بعمل آمد.
به گزارش گروه شهری آوای جامعه ، عصر شنبه، دوم اسفند ماه، سالن فردوسی میزبان شهردار تهران، محسن هاشمی رئیس شورای اسلامی شهر، احمد مسجدجامعی عضو کمیسیون فرهنگی اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران، محمدرضا جوادییگانه معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهردار تهران، نصراله آبادیان شهردار منطقه ۱۱ تهران، تورج فرهادی شهردار منطقه ۶ تهران، ناصر تکمیلهمایون جامعهشناس و تاریخنگار، استاد سیدعبدالله انوار، تهرانپژوه و جمعی دیگر از اندیشمندان، طراحان و تهرانپژوهان بود.
در این آئین، احمد مسجدجامعی ضمن اشاره به طرح «پهنه فرهنگ و هنر رودکی» لزوم پرداختن به وجه انسانی شهر را در مدیریت شهری ضرورتی پر اهمیت دانسته و افزود وقتی طرحی را اجرا میکنیم باید به نسبت این طرح با طبیعت، تاریخ و جامعه محلی پاسخ دهیم، بدون این ویژگیها مشخص نیست که ما بتوانیم به آرامش شهروندان کمک کنیم، در مدیریت شهری، اولین مساله رضایت شهروندان و حقوق شهر است.
در حوزه طراحی شهری و طرحهای پژوهشی، جایزه نخست تهران به طرح مفهومی و هویتی پهنه شهری رودکی که توسط شرکت مشاور «هنربان آپادانا» و به سفارش شرکت توسعه فضاهای فرهنگی انجام شده بود، اهدا شد.
درباره ماهیت این طرح خانم مهندس حمدی از کارشناسان شرکت مشاور هنربان آپادانا ضمن اشاره به روند خلاقانه انجام طرح گفت، پژوهشگران ابتدا با جویش تاریخ و پویش روند شکل گیری این پهنه، تار و پود و روح این پهنه را شناختند و در ادامه همکاران نسبت به درک وضعیت فعلی آن، چه در بعد کالبدی و چه انسانی اقدام کرده و نهایتاً با مقایسه این دو، طرح مفهومی و هویت پهنه را تدوین کردند.
دلیل قرارگیری طرح پژوهشی شهری در «جایزه تهران» و جلب آرا تمامی صاحبنظران به رویکرد نوین مشاور در خلق اثر پژوهشی بوده است، چرا که شهروندان تهران و به ویژه پهنه رودکی محور اصلی تدوین طرح بودند و یکی از مهمترین بخشهای آنکه رویدادهای پهنه است در نسبیت کامل با شهروندان تدوین شده است.
گفتنی است که جایزه تهران در بخش فیلم به سیفالله صمدیان و همچنین به فیلم گریز از مرکز به کارگردانی فریده صارمی، در بخش رسانه به نشریه تهران به صاحب امتیازی احسان میرابزاده و سردبیری مرتضی رحیمنواز و به خبرنگار فعال احسان رافتی، در بخش پیشکسوت به محمدحسن آلکمونه و نصرالله حدادی، در بخش محیطزیست به علیمحمد مختاری، در بخش کتاب و ادبیات به استاد علی بلوکباشی، پرویز دوایی، امیررضا فرهبد، فاطمه مجدنیا، همایون عبدالرحیمی، و ابراهیم اسکافی، در بخش مرکز فعال به مرکز آموزش فرهنگی هنری دارالفنون با مدیریت مهدی تدین موغاری، در بخش طرح به گروه هنربان و شرکت توسعه فضاهای فرهنگی و نهایتاً در بخش ویژه جشنواره، جایزه تهران به مرتضی رضایی و فرحناز محمدی یکتا به پاس به تصویر کشیدن ۲۰۰ شهید مدافع سلامت (کادر درمان) اهدا شد.