آژیر » خبر » نبض جامعه
کد خبر : 23542
جمعه - 17 بهمن 1399 - 09:00

مواظب کلاهبرداری به بهانه قرعه کشی رادیو جوان باشید

برای دریافت جایزه نیازی به حضور در پای دستگاه عابر بانک و یا دادن اطلاعات محرمانه کارت بانکی نیست و تماس هایی که این موارد را از شهروندان درخواست دارند کلاهبرداری است.

مواظب کلاهبرداری به بهانه قرعه کشی رادیو جوان باشید

پلیس فتا از دستگیری متهمی خبر داد که در پوشش برنده شدن در قرعه‌کشی رادیو جوان، ۲۰۰ میلیون تومان از شهروندان کلاهبرداری کرده بود.

به گزارش گروه حوادث و انتظامی آوای جامعه،  رئیس پلیس فتا پایتخت از دستگیری متهمی خبر داد که به بهانه برنده شدن در برنامه رادیویی ۲ میلیارد ریال از شهروندان کلاهبرداری کرده بود.

سرهنگ “داود معظمی گودرزی”، در تشریح این خبر اظهار داشت: یکی از شهروندان به پلیس فتا مراجعه و مدعی شد فردی ناشناس با وی تماس تلفنی برقرار کرده و با اقدامات فریبنده از وی کلاهبرداری کرده است.

شاکی گفت: در منزل بودم که فردی با شماره همراه با بنده تماس گرفت و خود را مجری رادیو جوان معرفی کرد و با ایجاد محیطی شبیه به صدای استودیو و انجام کنش های هیجانی اظهار داشت بنده برنده قرعه کشی شده ام.

رئیس پلس فتا تصریح کرد: مجرم با استفاده از ترفندهای زیرکانه مالباخته را متقاعد کرد که برای دریافت جایزه خود سریعا به نزدیکترین دستگاه خودپرداز محل زندگی مراجعه و پس از وارد کردن کارت عابر بانک به دستگاه کدهای مختلفی را که متهم از پشت تلفن به وی اعلام کرده وارد کند، شاکی این پرونده با یک غفلت ساده در نهایت متوجه سرقت ۱۰۰ میلیون ریال از حساب بانکی خود می شود.

این مقام سایبری اظهار داشت:  موضوع در دستور کار متخصصان سایبری پلیس قرار گرفت و پس از اقدامات تخصصی و تحقیقات گسترده مجرم در فضای مجازی شناسایی و هویت وی برای پلیس روشن شد.

سرهنگ گودرزی گفت: پس از بررسی‌های فنی محل فعالیت وی نیز شناسایی شد که پس از تشریفات قضائی ، متهم دستگیر و برای ادامه تحقیقات در اختیار کارشناسان پلیس فتا قرار گرفت.

این مقام پلیسی عنوان کرد:  متهم پس از انتقال به پلیس فتا به کلاهبرداری به بیش از ۲۰ نفر از شهروندان با این روش اعتراف کرد و اظهار داشت جمعا بیش از دو میلیارد ریال از این طریق سرقت کرده است.

رئیس پلیس فتا به شهروندان توصیه کرد: همانگونه که به دفعات توسط پلیس هشدار داده شده است به هیچ عنوان برای دریافت جایزه نیازی به حضور در پای دستگاه عابر بانک و یا دادن اطلاعات محرمانه کارت بانکی نیست و تماس هایی که این موارد را از شهروندان درخواست دارند کلاهبرداری است،شهروندان همچنین می توانند هرگونه موارد مشکوک را از طریق سایت اینترنتی پلیس فتا ناجا به آدرس www.cyberpolice.ir اطلاع رسانی کنند.