مواظب کلاهبرداران مجازی در زمان عملیات بانکی باشید
برای ورود به اینترنت بانک خود به نتایج سرچ در موتورهای جستجوگر اکتفا نکنید و آدرس مشاهده شده را با آدرس اصلی بانک که از منابع معتبر اخذ میشود، تطبیق دهید.
رئیس پلیس فتا تهران بزرگ به شهروندان درباره انجام عملیات بانکی در بستر اینترنت هشدار داد و گفت: برای ورود به اینترنت بانک خود به نتایج سرچ در موتورهای جستجوگر اکتفا نکنید و آدرس مشاهده شده را با آدرس اصلی بانک که از منابع معتبر اخذ میشود، تطبیق دهید.
به گزارش گروه حوادث و انتظامی آوای جامعه ، سرهنگ داود معظمی گودرزی با اشاره به تشکیل پرونده ای در این زمینه افزود: با مراجعه و شکایت شخصی به پلیس فتا پایتخت مبنی بر برداشت غیرمجاز بیش از ۴۰۰ میلیون ریال از حسابش، پرونده مقدماتی در پلیس تشکیل شد.
این مقام انتظامی عنوان کرد : شاکی در ادامه اظهاراتش عنوان کرده است که برای انجام عملیات بانکی در یکی از موتورهای جستجوگر اینترنت بانک خود را جستجو کرده و به اولین سایتی که مشاهده کردم وارد شده و پس از وارد کردن اطلاعات حساب بانکی خود متوجه برداشت غیرمجاز بیش از ۴۰۰ میلیون ریال از حساب بانکی خود شدم.
وی افزود: پس از ثبت شکایت این فرد اقدامات برای واکاوی زوایای پنهان پرونده آغاز شد و تحقیقات کارشناسان پلیس فتا نشان داد که سارق یا سارقین با ایجاد یک سایت جعلی شبیه به اینترنت بانک مبلغی را از حساب بانکی مالباخته به صورت اینترنتی برداشت کرده اند.
سرهنگ گودرزی گفت: با تلاش های شبانه روزی افسران سایبری پلیس فتا و بکارگیری اقدامات تخصصی مجرم در فضای مجازی شناسایی و هویت او برای پلیس روشن شد و پس از تشریفات قضایی بلافاصله در یکی از محله های جنوبی تهران دستگیر و به همراه تجهیزات الکترونیک به پلیس فتا منتقل شد.
رئیس پلیس فتا پایتخت از بازگرداندن مبلغ به حساب بانکی شاکی خبر داد و گفت: متهم پس از حضور در پلیس فتا پایتخت و مواجه شدن با مستندات و مدارک جمع آوری شده توسط پلیس چاره ای جز اعتراف به بزه انتسابی نداشته و اقدامات مجرمانه خود را تشریح کرد.