چگونگی تقویت سیستم ایمنی در فصل سرما
سخنگوی وزارت بهداشت درباره تقویت سیستم ایمنی بدن در فصل سرما گفت: روزانه از منابع ویتامین C و همچنین منابع حاوی آهن و روی استفاده کنید.
سخنگوی وزارت بهداشت درباره تقویت سیستم ایمنی بدن در فصل سرما گفت: روزانه از منابع ویتامین C و همچنین منابع حاوی آهن و روی استفاده کنید.
به گزارش گروه سلامت آوای جامعه، سیما سادات لاری گفت: انجام مراقبتهای تغذیهای برای افزایش مقاومت بدن در برابر ویروسها امری ضروری است. توصیه میکنیم روزانه از منابع ویتامین C شامل انواع میوهها و سبزیها و همچنین منابع حاوی آهن و روی شامل جگر، گوشت قرمز، تخم مرغ و حبوبات استفاده کنید.
سخنگوی وزارت بهداشت افزود: توجه کنید که پیاز خام حاوی ویتامین C است و میتوان روزانه همراه با غذا آن را استفاده کرد. در تهیه سوپ و آش از شلغم که حاوی ویتامین C است استفاده کنید.
لاری گفت: از مصرف تنقلات شور، کنسروها، غذاهای چرب و سرخ شده، سوسیس و کالباس خودداری کنید. در این ایام غذاهایی که به خوبی پخته نشده اند مانند تخم مرغ عسلی یا کباب نیمپز خودداری کنید. نوشیدن مایعات نیز به حفظ سیستم ایمنی بدن کمک میکند.