تاثیر شکر در فرآیند رژِیم لاغری
مصرف بیش از حد شکر در افزایش هورمون گرلین تاثیر دارد، این ماده غذایی افزایش دهنده احساس اشتها و گرسنگی در فرد است.
یک متخصص تغذیه در مورد رژیم غذایی مناسب توضیحاتی ارائه داد.
به گزارش آنا ،مهدی احتشامی ، درباره دلیل شکست رژیم غذایی در میان افراد گفت: یکی از اصلیترین نکات در رسیدن به وزن ایدهآل داشتن یک برنامه رژیم غذایی متناسب با شرایط شما و استمرار در انجام و پیگیری آن است، بهجای اینکه به دنبال جدیدترین رژیمهای غذایی معرفی شده توسط دوستان و آشنایان که اکثر آنها نیز مبنای علمی مناسبی ندارندبهتر است با یک پزشک تغذیه مشورت کنید و به برنامه خود اطمینان داشته باشید.
وی با اشاره به اینکه برخی از افراد با گرسنه ماندن میخواهند لاغر شوند افزود: بسیاری از افراد با این تصور که گرسنه بودن و دست کشیدن از وعدههای غذایی به آنها در لاغر شدن کمک میکنند، زمانهای زیادی را بدون خوردن غذا طی میکنند، اما در واقع این کار افراد را بیشتر در معرض چاقی قرار میدهد. بهجای این کار باید در هر وعده غذایی به دنبال خوراکیهایی باشید که مدت بیشتری شما را سیر نگه دارد. غذاهای سالم، سرشار از فیبر و پروتئین میتوانند بهترن گزینهها باشند.
این متخصص تغذیه درباره شکر گفت: شکر دشمن شماره اول بسیاری از رژیمهای لاغری است؛ اگر بیشتر وعدههای غذایی شما را خوراکیهای سرشار از شکرهای افزودنی تشکیل میدهد احتمال بیشتری دارد که با کمبود مواد مغذی ضروری بدن مواجه و چاق شوید.
وی عنوان کرد: مصرف بیش از حد شکر در افزایش هورمون گرلین تاثیر دارد، این ماده غذایی افزایش دهنده احساس اشتها و گرسنگی در فرد است و علاوه بر این مصرف بیش از حد این ماده باعث القای هایپرگلایسمی و ایجاد دیابت مقاوم به انسولین خواهد شد.
احتشامی با اشاره به نقش مصرف آب در رژیم گفت: آب به کاهش وزن کمک بسیاری خواهد کرد، در بسیاری از موارد متخصصان تغذیه از آب به عنوان یک سرکوبکننده اشتها یاد میکنند؛ همچنین باید از هیدارته بودن بدن خود در همه حال مطمئن باشید؛ چراکه نداشتن سطح مطلوبی از مایعات در بدن، کلیه را با اختلالات شدیدی مواجه میسازد. اختلال در عملکرد کلیه در عملکرد طبیعی کبد نیز اختلال ایجاد میکند و باعث میشود که در نهایت چربیها به جای سوختن در نقاط مختلف بدن تجمع داشته باشند.