چگونگی اجرای امتحانات دانشگاه فنی و حرفه ای
مدیرکل خدمات آموزشی دانشگاه فنی و حرفهای گفت: تمامی مراکز مکلفند با هماهنگی بین دانشجویان و استاد مربوط، نسبت به تشکیل کلاسهای مجازی فوق العاده و جبرانی اقدام کنند.
مدیرکل خدمات آموزشی دانشگاه فنی و حرفهای گفت: تمامی مراکز مکلفند با هماهنگی بین دانشجویان و استاد مربوط، نسبت به تشکیل کلاسهای مجازی فوق العاده و جبرانی اقدام کنند.
به گزارش میزان، هادی ناطقیراد درباره نحوه اجرای امتحانات ترم اول دانشگاه، اظهار داشت: با توجه به تأخیر یک ماهه در اعلام اسامی پذیرفته شدگان آزمون سال ۱۳۹۹ دورههای کاردانی و کارشناسی دانشگاه و به دنبال آن تأخیر در ثبت نام آنان و از طرفی شیوع بیش از پیش ویروس کرونا و به دنبال آن، عدم امکان برگزاری کلاس حضوری برای دانشجویان نو ورودپیش آمده است.
ناطقیراد عنوان کرد: براساس مصوبه شورای آموزشی دانشگاه، راهکارهای زیر برای جبران عقب ماندگی کلاسها و در نتیجه، پوشش کامل سرفصل مصوب دروس، در این دانشگاه پیش بینی شده و برای اجرا به واحدهای استانی و مراکز تابعه ابلاغ شده و نظارت بر فرآیند اجرای آنها از طریق معاونت آموزشی دانشگاه انجام میگیرد.
ناطقیراد خاطرنشان کرد: واحدهای استانی و مراکز تابعه میتوانند با تأیید گروه آموزشی مربوطه، ساعت ارائه دروس را تا یک و نیم برابر ساعت درس در حالت عادی برنامه ریزی و اجرا نمایند، تمامی مراکز مکلفند با هماهنگی بین دانشجویان و استاد مربوط، نسبت به تشکیل کلاسهای مجازی فوق العاده و جبرانی اقدام نمایند.
مدیرکل خدمات آموزشی دانشگاه فنی و حرفهای اظهار داشت: با توجه به شرایط استانها و شهرستانهای محل استقرار دانشکده ها، واحدهای استانی با مصوبه کمیته منتخب آموزشی، که از طرف شورای آموزشی دانشگاه تفویض اختیار شده است، می توانند نسبت به تمدید نیمسال تحصیلی جاری، حداکثر به مدت دو هفته، برای دانشجویان نو ورود اقدام نمایند و پس از آن نسبت به برگزاری امتحانات پایانی صرفاً به صورت مجازی و از تاریخ ۲۷ دی لغایت ۱۶ بهمن سال جاری اقدام شود، لازم به ذکر است که امتحانات دانشجویان ورودی سالهای قبل از تاریخ ۱۳ دی ماه لغایت دوم بهمن ۹۹ برگزار میشود.
ناطقیراد خاطرنشان کرد: در نیمسال جاری به معاونان آموزشی و مدیران گروههای آموزشی مراکز تابعه تأکید شده است که حتی الامکان نسبت به ارائه واحدهای نظری به دانشجویان نو ورود ارائه شود.
وی گفت: بدیهی است در صورتی که به ناچار واحدهای عملی هم ارائه شده باشد، در صورت فراهم شدن شرایط و اخذ مجوز از ستادهای استانی مدیریت ویروس کرونا، برگزاری کلاسهای فشرده و برگزاری امتحانات دروس عملی به صورت حضوری با رعایت مفاد دستورالعملهای بهداشتی بلامانع است.