آوای شهر » خبر » نبض جامعه
کد خبر : 20399
پنجشنبه - 6 آذر 1399 - 01:24

بررسی ۴ هزار و ۱۱۵ اثر در فرآیند داوری جشنواره پژوهش و نوآوری

همزمان با در جلسه آنلاین کمیته داوری دوازدهمین جشنواره پژوهش و نوآوری در مدیریت شهری(مجمع شهری تهران) ۴ هزار و ۱۱۵ اثر در فرآیند داوری بررسی شد.

بررسی ۴ هزار و ۱۱۵ اثر در فرآیند داوری جشنواره پژوهش و نوآوری

همزمان با در جلسه آنلاین کمیته داوری دوازدهمین جشنواره پژوهش و نوآوری در مدیریت شهری(مجمع شهری تهران) ۴ هزار و ۱۱۵ اثر در فرآیند داوری بررسی شد.

به گزارش گروه شهری آوای جامعه،  مظفر صرافی دبیر علمی جشنواره در جلسه برخط کمیته داوری دوازدهمین جشنواره پژوهش و نوآوری در مدیریت شهری که با حضور محمد حسین بوچانی رئیس شورای سیاستگذاری جشنواره، روسای کمیته‌های علمی و دبیران گروه های تخصصی جشنواره برگزار شد، ضمن تشکر از همکاری گسترده در داوری این رویداد علمی افزود: مشارکت گسترده پژوهشگران و مراکز علمی، علیرغم شرایط ناشی از کرونا بیانگر این است که چرخه پژوهش و نوآوری جریان دارد و پژوهشگران رسالت انسانی و علمی خود را در هر شرایطی انجام خواهند داد.

صرافی با اشاره به محور تاب آوری شهری افزود: امیدواریم این پژوهش ها بتواند فصل آغازین برنامه ریزی و حرکت به سوی شهرهای ایمن و تاب آور باشد.

در ادامه این جلسه محمدحسین بوچانی رئیس شورای سیاستگذاری جشنواره عنوان کرد: تلاش های مدیریت شهری در مهار بیماری کرونا بر پایه دانش و مطالعات انجام شده بوده است و پژوهشگران در این مسیر همواره نقش مشارکتی و فعالانه ای داشته اند و تلاش داریم نتیجه فعالیت های اجرایی در جشنواره ارایه شود.

وی در ادامه با اشاره به محور ویژه جشنواره اظهار داشت: هر سال رویکردی تخصصی بعنوان محور جشنواره قرار خواهد گرفت.

سال گذشته موضوع نوآوری در فضای شهری انتخاب شد و امسال نیز با توجه به شرایط موجود کشور، موضوع تاب آوری شهری به عنوان محور ویژه جشنواره دوازدهم انتخاب شده است.

بوچانی افزود: عدالت، شفافیت و دقت نظر علمی، رویکرد اصلی مرکز مطالعات و برنامه ریزی شهر تهران در انتخاب آثار است و با تفویض اختیارات کامل به هیات داوران جشنواره، آثاری انتخاب خواهند شد که بتواند تاثیرات جدی برای شکوفایی شهری داشته باشند.

وی گفت: در ارزیابی و داوری ۴ هزار و ۱۱۵  اثر علمی ۱۱۸ نفر از اساتید برجسته دانشگاهی با اختیارات کامل و تخصص های متفاوت مشارکت دارند و تلاش داریم که این رویداد علمی را به استانداردهای جهانی نزدیکتر نماییم.

با اشاره به اینکه جشنواره امسال به صورت برخط برگزار می شود یادآور شد، راه اندازی پرتال جشنواره باعث شفافیت بیشتر، مستندسازی و تسریع در فرایندها شده است.

در ادامه این جلسه روسای کمیته های علمی جشنواره نکاتی را درباره آثار دریافتی در محورهای تخصصی ارائه کردند که مورد بحث و گفتگو قرار گرفت و مقرر شد تصمیمات اخذ شده توسط دبیرخانه جشنواره پیگیری شود.