خبر » سلامت » نبض جامعه
کد خبر : 20356
پنجشنبه - 6 آذر 1399 - 11:55

چگونگی تقویت سیستم ایمنی ریه

مهمترین کمکی که می‌توانیم به سیستم ایمنی ریه کنیم، این است که آن را در معرض عوامل آلوده کننده مانند آلودگی هوا قرار ندهیم.

چگونگی تقویت سیستم ایمنی ریه

فوق تخصص آلرژی و ایمونولوژی بالینی و عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت:‌ مهمترین کمکی که می‌توانیم به سیستم ایمنی ریه کنیم، این است که آن را در معرض عوامل آلوده کننده مانند آلودگی هوا قرار ندهیم.

به گزارش فارس، مرتضی فلاح‌پور، درباره «ارتباط آلودگی هوا و افزایش احتمال ابتلا به کرونا»، اظهار داشت:در خصوص سیستم ایمنی بدن باید بگوییم سیستم ایمنی بدن کار حفاظت از همه نقاط بدن را برعهده دارد.

وی عنوان کرد :  البته در ریه هم سیستم ایمنی داریم که در آنجا نیز نقش اصلی را دارد؛ اما آنچه سیستم ایمنی و به ویژه در ریه نقش پر رنگی دارد، حفاظت اولیه است؛ یعنی ما مهمترین کمکی که می‌توانیم به سیستم ایمنی از نظر ریه کنیم، این است که آن را در معرض عوامل آلوده کننده قرار ندهیم.

این فوق تخصص آلرژی و ایمونولوژی بالینی خاطرنشان کرد: یعنی نمی‌توانیم فکر کنیم که مثلا با یک زنجبیل و قرص، سیستم ایمنی قوی می‌شود و دلخوش باشم که هرجا خواستیم، می‌توانیم برویم.

فلاح پور اظهار داشت: برای مثال یک ماسک روی بینی می‌گذاریم و فکر می‌کنیم بزرگترین سپر را گذاشته‌ایم. در این شرایط ما به جاهای شلوغ و پرازدحام می‌رویم و دلخوش هستیم که یک ماسک زده‌ایم.

وی تصریح کرد: بنابراین اگر واقع بین باشیم، بهترین کمکی که می‌توانیم به سیستم ایمنی خود کرده و بهترین محافظی که می‌توانیم از آن استفاده کنیم، این است که از رفت و آمدهای بی مورد پرهیز کنیم و دلخوش نباشیم چون ماسک زده‌ایم ماسک در این خصوص کمک می‌کند.

این فوق تخصص آلرژی و ایمونولوژی بالینی  گفت:  البته ماسک نقش پررنگی دارد، اما بهترین و مهمترین نقش این است که از منزل بیرون نرویم. خیلی اوقات فکر می‌کنیم از خانه بیرون نرویم و در خانه دور هم جمع می‌شویم؛ در حالی که این همان گرفتاری را ایجاد می‌کند.