اجرای اصول دهگانه بهداشت، ایمنی و محیط زیست در سازمان میوه و تره بار
با ابلاغ دستورالعمل HSE از سوی مدیرعامل سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران، اصول دهگانه بهداشت، ایمنی و محیط زیست در این سازمان اجرا میشود.
به گزارش گروه شهری آوای جامعه ، سید سعید راد با اعلام اینکه سازمان مدیریت میادین میوه و تره بار با هدف ایجاد تسهیلات لازم در امر تهیه و توزیع فرآوردههای کشاورزی، محصولات خام دامی و سایر مایحتاج شهروندان ایجاد شده است، گفت: این سازمان همزمان با حمایت از تولیدکنندگان، از شهروندان به عنوان مصرفکنندگان نیز حمایت میکند تا از طریق مدیریت فرآیند توزیع، زنجیره محصولات را نیز از تولید تا مصرف با اصول صحیح، هدایت و ساماندهی کند.
وی با تاکید بر اینکه سازمان مدیریت میادین، تبعیت از قوانین و مقررات بهداشتی، ایمنی و محیط زیستی را وظیفه خود میداند، افزود: این سازمان در جهت تکریم و رضایتمندی شهروندان و در راستای تحقق شعار محوری تبدیل تهران به شهری برای همه از طریق بهبود مداوم و ارتقای مستمر عملکرد بهداشتی، ایمنی و محیط زیستی مراکز تحت پوشش خود، مبتنی بر اصول HSE و استانداردهای ایزو ۱۴۰۰۱ که در این سازمان مستقر و اجرا شده است، تلاش میکند.
بر اساس این گزارش، به موجب خط مشی ابلاغی، سازمان مدیریت میادین، ضمن استقرار مدیریت یکپارچه بهداشتی، ایمنی و محیط زیستی در تمامی فعالیتها و خدمات خود و تبعیت از قوانین و الزامات مربوطه، نسبت به شناسایی، حذف، کاهش یا کنترل مخاطرات حوزه HSE تا حد ممکن و نیز ترویج فرهنگ و ارتقای آگاهیهای بهداشتی، ایمنی و محیط زیستی، متعهد شده است.
همچنین بر مبنای این خط مشی، ضمن استفاده بهینه و پایدار و صرفهجویی در مصرف انرژی و الزام پیمانکاران به اجرای الگوی مدیریت بهداشت، ایمنی و محیط زیست، بهرهمندی از فنآوریهای نوین اطلاعات و ارتباطات در عرضه و توزیع محصولات، رعایت اصول بهداشتی، ایمنی و محیط زیستی در انتخاب و مکانیابی مراکز جدید، نوسازی و ایمنسازی مراکز قدیمی، اعمال مدیریت تغییر، ارزیابی و بازنگری در سیستم HSE و افزایش آمادگی و واکنش به موقع و اثربخش در مقابل شرایط اضطراری، مورد تاکید قرار گرفته است.