چاقی ایرانی ها روی امواج رادیو
براساس اعلام مدیران وزارت بهداشت، چاقی در ۱۰ سال گذشته در ایران به ۵.۵ برابر افزایش یافته است و این در حالی است که گزارش های مرکز آمار در سال های گذشته هم از افزایش گرایش ایرانی ها به مصرف غذاهای فست فودی حکایت دارد.
به گزارش گروه رسانه آوای جامعه، کارشناسان حوزه سلامت و جامعه شناسان بر این باورند که افزایش آمار چاقی در بین ایرانی ها و همچنین گرایش به غذاهای فست فودی در سال های گذشته ناشی از تغییر سبک زندگی ایرانی و به تبع آن سبک تغذیه است.
کارشناسان همچنین تاکید دارند که این موضوع مهم است و در صورت کم توجهی به آن در سالهای آینده نه تنها سلامت جسمی جامعه در اثر مصرف زیاد از حد غذاهای فست فودی تهدید می شود، بلکه شاید دیگر در سبد غذایی خانواده ها استفاده از غذاهای اصیل و سنتی هم وجود نداشته باشد !
قرار است در یک برنامه رادیویی این موضوع بررسی و واکاوی شود و دلایل گرایش جامعه به استفاده از غذاهای فست فودی توسط کارشناسان حوزه سلامت موشکافی شود.
این برنامه «تهران کلینیک» نام دارد که هر روز از ساعت ۱۰ صبح روی موج اف ام ردیف ۹۴ مگاهرتز رادیو تهران به صورت زنده پخش می شود. این برنامه توسط گروهی از برنامه سازان جوان رادیویی به تهیه کنندگی سید امیر بنی هاشمی ، گویندگی فاطمه نیرومند، کارشناس خبری علی البرزی و هماهنگی سپیده آقاجانی پخش می شود.