آژیر » خبر » سلامت » نبض جامعه
کد خبر : 19283
یکشنبه - 11 آبان 1399 - 18:01

مصوبه استخدام یک هزار امدادگر

افراد متخصص زیادی که در جمعیت هلال احمر مشغول به کار بوده اند به سن بازنشستگی رسیده و باید بازنشسته شوند، بر این اساس لازم است تا به جای این افراد نیروی متخصص و جوان استخدام شود.

مصوبه استخدام یک هزار امدادگر

سخنگوی جمعیت هلال احمر درباره جمع آوری کمک های مردمی در زمان شیوع بیماری کرونا در کشور، گفت: در هشت ماهه شیوع کرونا در کشور مردم مهربان و نوعدوست، مبلغ ۱۶۲ میلیارد تومان به جمعیت هلال احمر کمک های نقدی و غیر نقدی داشته اند که از این رقم، ۶۱ میلیارد تومان کمک نقدی بوده است.

به گزارش گروه سلامت آوای جامعه، محمد نصیری وی ضمن تشریح هزینه کرد مبلغ کمک های نقدی هموطنان به جمعیت هلال احمر، افزود: از مجموع ۶۱ میلیارد تومان کمک های نقدی، ۳۵ میلیارد تومان برای تهیه ۲۴۰ هزار سبدغذایی برای نیازمندان هزینه شد، ۱۴ میلیارد تومان برای تهیه اقلام بهداشتی نظیر ماسک و گان که این اقلام برای غربالگری و تب سنجی هموطنان، توزیع میان بیماران خاص و تجهیز بیمارستان ها و مراکز درمانی هلال احمر که به بیماران مبتلا به کرونا خدمات درمانی ارائه می کردند، هزینه شد. بیش از۱۰ میلیارد تومان هم در حساب جمعیت هلال احمر موجود است.

سخنگوی جمعیت هلال احمر با اشاره به اجرای طرح آمران سلامت، گفت: این طرح به منظور ارائه ماسک به افرادی که در جامعه حضور دارند اما به واسطه عدم تمکن مالی امکان تهیه ماسک را ندارند، در کشور در حال اجراست و برای اجرای این طرح مبلغ ۱.۵ میلیارد تومان اختصاص داده شده است.

*کمک ۱۱ میلیارد تومانی مردم

نصیری درباره اجرای طرح نذر آب ۳ در چهار استان سیستان و بلوچستان، کرمان، خراسان جنوبی و هرمزگان، اظهارداشت: در این چهار استان در حوزه محرومیت زدایی اتفاقات خوبی افتاد و مجموع کمک های مردمی در اجرای طرح نذر آب ۱۱ میلیارد تومان بود که این مبلغ در حوزه های معیشتی، تامین مخازن آب، آبرسانی و بهداشتی و درمانی هزینه شده است.

وی تاکید کرد: ۱۷۲ پزشک فوق تخصص و متخصص در اجرای طرح نذر آب ۳ مشارکت داشتند و در قالب اجرای این طرح ۱۲ هزار بسته بهداشتی، ۲۷۳ تانکر آب و پنج هزار سبد غذایی میان نیازمندان و خانواده های کم برخوردار توزیع شد.

*۴ هزار تیم فعال در اجرای طرح «آمران سلامت»

سخنگوی جمعیت هلال احمر درباره اقدامات انجام شده از سوی سازمان جوانان جمعیت هلال احمر، گفت: در حال حاضر طرح آمران سلامت با حضور ۱۲ هزار جوان و داوطلب هلال احمر در سراسر کشور در حال اجراست و این جوانان در قالب چهار هزار تیم در حال اجرای این طرح هستند.

وی افزود: علاوه بر جوانان و داوطلبان، ۷۲ تشکل مردم نهاد و خیریه و همچنین ۵۶۰ خانه هلال به اجرای موفق این طرح کمک می کنند. البته این طرح تا پایان این هفته اجرا می شود و در صورت نیاز، اجرای آن ادامه خواهد داشت.

*توزیع ۸۰ هزار بسته غذایی

نصیری با تاکید بر اجرای طرح توزیع ۸۰ هزار بسته معیشتی میان هموطنان نیازمند در سراسر کشور، بیان کرد: مقرر شده تا ۸۰ هزار بسته غذایی به ارزش هر بسته ۳۰۰ هزار تومان میان افراد نیازمند آغاز شود که این طرح از امروز با توزیع ۲ هزار و ۵۰۰ بسته غذایی در استان قم کلید خورد.

وی خاطرنشان کرد: برای اجرای این طرح ۲۴ میلیارد تومان هزینه شده است و امیدواریم در این روزها، التیام بخش افراد نیازمند باشد.

*اجرای طرح «نذر سلامت» 

سخنگوی جمعیت هلال احمر درباره اجرای طرح نذر سلامت، گفت: این طرح در ایام سوگواری حضرت سیدالشهدا(ع) اجرا شد و براساس آن، ۳۸۱ حوزه با حضور ۲۳ هزار داوطلب و در قالب هفت هزار و ۴۶۳ تیم به هموطنانی که در مراسم عزاداری حضور پیدا می کردند، خدمت رسانی می شد.

نصیری درباره انجام عملیات های امداد و نجات در سراسر کشور، گفت: در یک ماه گذشته ۲ هزار و ۲۵۱ ماموریت امدادی از سوی سازمان امداد و نجات در سراسر کشور انجام شده است که تعداد ماموریت ها نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۴۴ درصد کاهش داشت و این نشان از کاهش سفرها است.

وی به افزایش ۱۹ درصدی عملیات امداد و نجات کوهستان نسبت به مدت مشابه سال قبل اشاره کرد و ادامه داد: عملیات امداد و نجات کوهستان در ۲۹ استان انجام شده است و بر این اساس ۵۴ مصدوم به صورت هوایی برای ادامه روند درمان به بیمارستان منتقل شدند و بیشترین عملیات امداد و نجات کوهستان به ترتیب در استان های فارس با ۱۴ درصد از عملیات ها، تهران با ۹ درصد از عملیات ها و مازندران با ۸ درصد از عملیات ها، انجام شده است.

رئیس سازمان داوطلبان جمعیت هلال احمر با اشاره به انجام بیشترین ماموریت های امداد و نجات، تاکید کرد: اصفهان، مازندران و گلستان در یک ماه گذشته رکورددار انجام بیشترین ماموریت امداد و نجات در کشور بوده‌اند.

سخنگوی جمعیت هلال احمر درباره توزیع انسولین در داروخانه های جمعیت هلال احمر، گفت: هلال احمر به عنوان یکی از بازوان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در توزیع دارو محسوب می شود، اما توزیع انسولین براساس سهمیه هایی که از سوی معاونت غذا و داروی وزارت بهداشت تعیین می شود، در حال انجام است.

وی عنوان کرد: علی رغم کمبودهایی که وجود دارد میزان اختصاص سهمیه توزیع انسولین در داروخانه های هلال احمر، هیچ تغییری نکرده و سهمیه ها به اندازه سابق است. با توجه به اینکه مردم داروخانه های هلال احمر را برای توزیع انسولین می شناسند، ما درخواست افزایش سهمیه را به وزارت بهداشت داده ایم و امیدواریم تحقق پیدا کند.

*برگزاری دوره های آموزش همگانی 

نصیری با تشریح اقدامات معاونت آموزش، پژوهش و فناوری جمعیت هلال احمر، گفت: در ۴۵ روز اخیر دوره های آموزش همگانی برای ۵۴ هزار نفر از هموطنان در چارچوب برگزاری دوره ها در خانه های هلال و ۲۲ هزار نفر از سربازان انجام شده است.

وی افزود: با شیوع بیماری کرونا یکی از ظرفیت هایی که برای جمعیت هلال احمر ایجاد شد، استفاده از فضای مجازی برای برگزاری دوره های آموزشی است و در این زمینه برای ۷۲ هزار نفر دوره «آمادگی در برابر مخاطرات» به صورت آنلاین برگزار و گواهی معتبر به شرکت کنندگان اعطا شد.

*برگزاری مانور در سیستان و بلوچستان

سخنگوی جمعیت هلال احمر در تشریح عملکرد معاونت بهداشت، درمان و توانبخشی این جمعیت، گفت: افتتاح مرکز درمانی و برگزاری مانور درمان اضطراری در سیستان و بلوچستان از جمله اقدامات این معاونت در ۴۵ روز گذشته است.

*مصوبه استخدام یک هزار امدادگر 

نصیری درباره مصوبه شورای عالی جمعیت هلال احمر مبنی بر استخدام یک هزار نفر نیرو از بین امدادگران گفت: براساس اساسنامه جمعیت هلال احمر، ماهیت کار در این جمعیت داوطلبانه است، مگر آنکه ضرورتی برای استخدام نیرو باشد و این مصوبه برای تکمیل پست های خالی در جمعیت هلال احمر است.

وی افزود: افراد متخصص زیادی که در جمعیت هلال احمر مشغول به کار بوده اند به سن بازنشستگی رسیده و باید بازنشسته شوند، بر این اساس لازم است تا به جای این افراد نیروی متخصص و جوان استخدام شود.

به گفته سخنگوی جمعیت هلال احمر، در آخرین جلسه شورای معاونان جمعیت هلال احمر، رئیس جمعیت هلال احمر دستور کسب مجوزهای خاص با سرعت بیشتر را برای استخدام امدادگران و نیروهای متخصص صادر کرد.

*توزیع واکسن آنفلوآنزا تنها از طریق شبکه بهداشت

نصیری درباره توزیع واکسن آنفلوآنزا، گفت: براساس سیاستی که از سوی وزارت بهداشت، اعلام شد توزیع واکسن آنفلوآنزا صرفا برای گروهای خاص از طریق شبکه بهداشت وزارت بهداشت انجام می شود، به طور طبیعی اگر سیاست وزارت بهداشت در زمینه توزیع این واکسن تغییر کند و توزیع در داروخانه ها انجام شود، توزیع واکسن آنفلوآنزا در داروخانه های هلال احمر هم آغاز خواهد شد.