حقوقی و قضایی » خبر » نبض جامعه
کد خبر : 17384
سه شنبه - 25 شهریور 1399 - 11:08

ضرورت سرعت در راه اندازی دادرسی الکترونیکی

جلسه کارگروه سلامت، اصلاح و تربیت زندان های استان با محور بررسی اقدامات انجام شده اخیر در ندامتگاه تهران بزرگ در محل سالن کنفرانس اداره کل برگزار شد.

ضرورت سرعت در راه اندازی دادرسی الکترونیکی

جلسه کارگروه سلامت، اصلاح و تربیت زندان های استان با محور بررسی اقدامات انجام شده اخیر در ندامتگاه تهران بزرگ و راهکارهای گسترش خدمات در شش ماه دوم سال جاری در محل سالن کنفرانس اداره کل برگزار شد.

به گزارش گروه حقوقی و قضائی آوای جامعه،  سیدحشمت اله حیات الغیب در جلسه کارگروه سلامت، اصلاح و تربیت زندان های استان تهران که با حضور مدیر ندامتگاه تهران بزرگ و اعضای این کارگروه برگزار شده بود، اظهار داشت: با تلاش تمام مدیران، بحمداله با حفر چاه های آب جدید و افزایش خط های آب آشامیدنی از منطقه، هیچگونه کمبود آبی در این حوزه نداریم و وضعیت مخازن نیز در سطح عالی قرار دارد ولی باید مدیریت مصرف آب به صورت شبانه روزی ادامه داشته باشد تا به وضعیت پایدار برسیم.

مدیر کل زندان های استان تهران تصریح کرد: بنا بر گزارش کارگروه و تحقیقات میدانی و همچنین نظرسنجی از زندانیان، سربازان و کارکنان، در حال حاضر کیفیت غذای ارائه شده در زندان ها بسیار مطلوب است و تلاش می شود علیرغم تمام محدودیت های اعتباری که در جامعه وجود دارد، جیره های غذایی و بهداشتی زندانیان به دو برابر افزایش یابد تا سطح رضایتمندی آنان را ارتقاء دهیم.

وی با تأکید بر ضرورت سرعت در راه اندازی دادرسی الکترونیکی در این ندامتگاه گفت:  با توجه به تعداد مددجویانی که روزانه به مراجع قضایی تهران اعزام می شوند، راه اندازی دادرسی الکترونیکی و رسیدگی قضات از طریق ویدئو کنفرانس جزء اولویت های اصلی برنامه های اداره کل است که هم سرعت صدور رأی و تعیین تکلیف زندانیان را بالا می برد و هم با کاهش اعزام و بالا بردن امنیت، در هزینه های مالی و نیروی انسانی صرفه جویی به عمل می آید.

وی درباره اعزام بیماران به بیمارستان های سطح شهر گفت: با اختصاص بودجه های بیشتر، استخدام پزشکان اورژانس و رسیدگی شبانه روزی کادر درمان در زندان ها به ویژه ندامتگاه تهران بزرگ، سطح خدمات بهداشتی و درمانی مطلوب بوده و اعزام های غیرضروری به خارج از زندان جلوگیری می شود.

وی با اشاره به فعالیت های مطالعه و کتابخوانی میان زندانیان و حجم مرسولات پستی این مرکز اظهار داشت: بایستی کتب به صورت مستمر در اختیار آنان قرار گیرد و هفته ای یک بار و یا در ایام های مناسبتی نیز کتاب توسط خانواده ها تحویل زندانیان گردد.

در جلسه یادشده که علی رستمی معاون اداری مالی، علی اسمعیلی معاون سلامت، اصلاح و تربیت زندان های استان تهران، علی چهارمحالی مدیر ندامتگاه تهران بزرگ و اعضای کارگروه حضور داشتند، مشکلاتی که در گزارش و تحقیقات دقیق اعضاء ارائه گردیده بود، مورد بحث و بررسی قرار گرفته، راهکارهای لازم توسط مدیر کل زندان های استان تهران مطرح شد.

گفتنی است،  کارگروه سلامت، اصلاح و تربیت زندان های استان تهران، به طور مستمر و طبق برنامه ریزی انجام شده، از همه زندان های تابعه بازدید به عمل آورده، پس از تشکیل جلسات تخصصی، مدیر هر مرکز بایستی مشکلات موجود را با کمک اعضاء و تخصیص اعتبارات لازم و نیروهای انسانی حل نموده، در جلسه بعد گزارش تصویری اقدامات انجام شده را ارائه کند.

همچنین ارزشیابی سالانه مدیران زندان های استان تهران بر اساس نظر نهایی این کارگروه صورت می گیرد.