خبر » نبض جامعه » نیمکت
کد خبر : 15421
چهارشنبه - 8 مرداد 1399 - 11:09

جزئیات راه اندازی مدرسه مجازی ایرانیان

برای تمامی ایرانیان خارج از کشور می خواهیم شرایطی را فراهم کنیم که در هرنقطه از دنیا باشند بتوانند با نظام آموزشی ایران به صورت مجازی مرتبط باشند.

جزئیات راه اندازی مدرسه مجازی ایرانیان

رئیس مرکز امور بین الملل و مدارس خارج از کشور وزارت آموزش و پرورش جزئیات راه اندازی مدرسه مجازی ایرانیان در سال تحصیلی جدید را اعلام کرد و گفت: امسال اعزام معلمان به کشورهایی که کمبود شدید داریم انجام می شود اما محدود خواهد بود و شاید به ۴۰ نفر هم نرسد.

به گزارش ایسنا، غلامرضا کریمی ، در این باره گفت:  در سال تحصیلی گذشته با توجه به شرایط کرونا در همه سرپرستی ها آموزش مجازی را داشتیم و از آنجا که از سال های قبل بستر فعالیت در فضای مجازی فراهم شده بود چندان با چالش مواجه نشدیم و سال تحصیلی را طبق برنامه ریزی قبلی به پایان رساندیم.

وی افزود: برای امسال برنامه ریزی می کنیم مدرسه مجازی ایرانیان را برای ایرانیان خارج از کشور در بستر شبکه شاد راه اندازی کنیم که چندکارکرد داشته باشد؛ تعداد دانش آموزان در برخی مدارس بسیار کم است و نمی توانیم معلم تخصصی اعزام کنیم، قصد داریم بخشی از دروس را به صورت آنلاین و آفلاین ارائه کنیم.

رئیس مرکز امور بین الملل و مدارس خارج از کشور وزارت آموزش و پرورش خاطرنشان کرد:  برای مثال ممکن است در یک کشور ۲۰ دانش آموز داشته باشیم و یک زوج فرهنگی بتوانیم اعزام کنیم، اما دانش آموزان در پایه های مختلف هستند و امکان اعزام معلم تخصصی برای همه پایه ها را نداریم؛ سامانه ای ایجاد و بهترین تدریس های صورت گرفته در داخل کشور را به صورت آفلاین ارائه و یک نظارت آنلاین هم بر دروس تخصصی داشته باشیم که از بستر همین شبکه مجازی اتفاق می افتد.

کریمی با اشاره به کارکرد دوم مدرسه مجازی ایرانیان گفت: کارکرد دوم این است که می خواهیم برای تمامی ایرانیان خارج از کشور شرایطی را فراهم کنیم که در هرنقطه از دنیا باشند بتوانند با نظام آموزشی ایران به صورت مجازی مرتبط باشند.

وی افزود: شورای عالی آموزش و پرورش مصوبه ای دارد مبنی بر اینکه هر دانش آموزی در هرنقطه دنیا باشد اگر پنج درس را با نظام آموزشی ایران بگذراند، می تواند در سایر دروس از ظرفیت مدارس خارجی استفاده و در آنجا تحصیل کند، مثلا خواندن دروسی چون ریاضی و فیزیک و زیست شناسی در یک مدرسه خارجی هم قابل پذیرش است اما باید دروسی مانند ادبیات فارسی، دروس دینی، تعلیمات اجتماعی و تاریخ که جنبه هویتی و دینی دارند را با نظام آموزشی ایران بگذراند.

رئیس مرکز امور بین الملل و مدارس خارج از کشور وزارت آموزش و پرورش با اشاره به فراهم کردن این ظرفیت آموزش مجازی برای ۵۰۰ تا ۶۰۰ هزار دانش آموز خارج از کشور به ویژه با توجه به شرایط پیش آمده گفت: تعدادی از معلمین که دوسال خدمتشان تمام شده باشد به داخل کشور برمی گردند، از آن سو اعزام بسیار محدود و مربوط به کشورهایی است که کمبود شدید داریم و شاید به ۴۰ نفر هم نرسد.