چگونگی تشخیص هندوانه شیرین در تابستان
۸ نکته برای تشخیص هندوانه شیرین و رسیده مهم است، ترفند ضربه زدن به هندوانه که صدای عمیق و زیر، نشاندهنده رسیده بودن هندوانه است.
همزمان با افزایش گرمای هوای تهران در آستانه فصل تابستان، عرضه هندوانه در میادین میوه و تره بار افزایش یافته و این میوه پرطرفدار به پرمصرفترین میوه این روزهای شهروندان تهرانی تبدیل شده است.
به گزارش گروه شهری آوای جامعه، در حال حاضر یک کیلوگرم هندوانه زیر ۴ کیلوگرم ۲ هزار تومان و هندوانه بالای ۴ کیلوگرم ۲ هزار و ۷۰۰ تومان در میادین میوه و تره بار قیمتگذاری شده است و به عبارتی، با پرداخت مبلغی کمتر از ۸ هزار تومان، خرید یک عدد هندوانه با وزن اندکی کمتر از ۴ کیلوگرم در این مراکز امکانپذیر است.
همچنین با توجه به افزایش مصرف هندوانه، ۸ نکته برای تشخیص هندوانه شیرین و رسیده به شرح زیر اعلام می شود.
نکته اول: ترفند ضربه زدن به هندوانه که صدای عمیق و زیر، نشاندهنده رسیده بودن هندوانه است.
نکته دوم: وزن هندوانه نسبت به اندازه آن سنگینتر به نظر برسد.
نکته سوم: هندوانه محکم و متقارن باشد و کبودی، بریدگی و فرورفتگی نداشته باشد.
نکته چهارم: وجود لکه دایرهای شکل زردرنگ در هندوانه، نشاندهنده رسیدن آن زیر نور آفتاب است.
نکته پنجم: رنگ پوست هندوانه مات و کدر باشد، چون هندوانههای براق، زود چیده شدهاند.
نکته ششم: اگر پوست هندوانه محکم و ضخیم باشد، هندوانه رسیده است.
نکته هفتم: اگر دُم هندوانه خشک باشد، هندوانه رسیده است.
نکته هشتم: هندوانههای گرد از هندوانههای کشیده شیرینتر هستند.
سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران در پایان از شهروندان درخواست کرده است که به ویژه با توجه به شیوع ویروس کرونا، هندوانه به شرط چاقو نخرند و هرگز از فروشنده درخواست نکنند که هندوانه را قاچ کند، چرا که چاقوی آلوده ممکن است میوه هندوانه را آلوده کند.
پس از خرید هندوانه، پوست آن را با محلول ضد عفونیکننده میوهجات و سبزیجات یا چند قطره مایع ظرفشویی در منزل به خوبی شستوشو داده و سپس نسبت به قاچ کردن آن اقدام کنند.